Ποιοι ηθοποιοί υποδύθηκαν τα αδέρφια και κατέληξαν... ζευγάρι;

dexter-768x432__1___1_

Από τη μία οι ατελείωτες ώρες γυρισμάτων, από την άλλη οι κοινές σκηνές, ε, δεν θέλει και πολύ κάποιοι ηθοποιοί να έρθουν πιο κοντά

Το παράξενο ωστόσο με τη συγκεκριμένη λίστα είναι ότι οι συγκεκριμένοι ερωτεύτηκαν τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τα αδέρφια τους και όχι, όπως θα ήταν πιο αναμενόμενο, τους «συντρόφους» τους. Έτσι είναι όμως το σωστό, ο έρωτας δεν κάνει διακρίσεις! Κάποιοι από αυτούς συνέχισαν για αρκετό χρονικό διάστημα τη σχέση τους, κάποιοι άλλοι όχι. 

Emily VanCamp και Chris Pratt
Oι ηθοποιοί υποδύθηκαν τα αδέρφια Bright και Amy Abbott στην τηλεοπτική σειρά Everwood και δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησαν τον δεσμό τους. Στην αρχή όπως είχε δηλώσει ο Pratt ήταν εξαιρετικά άβολα τα γυρίσματα αφού για έξι μήνες έκρυβαν τη σχέση τους αλλά κάποια στιγμή αναπόφευκτα μαθεύτηκε. Το ζευγάρι χώρισε το 2007.
image001

Emily VanCamp και Dave Annable
Η Emily VanCamp δεν έκατσε να σκάσει και πολύ κι έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Pratt, ερωτεύτηκε τον τηλεοπτικό αδερφό της στη σειρά Brothers & Sisters, Dave Annable. Η ερωτική χημεία μάλιστα μεταξύ τους ήταν τόσο έντονη, που ο παραγωγός Greg Berlanti έκανε την ανατροπή στο σενάριο και τους έκανε ζευγάρι και στη σειρά, παρουσιάζοντας ότι τελικά δεν είχαν συγγένεια μεταξύ τους.
image002

Shannen Doherty και Jason Priestley
Οι ηθοποιοί υποδύθηκαν τα δίδυμα αδέρφια Brenda και Brandon Walsh, στη διάσημη teen σειρά των 90s, Beverly Hills, 90210. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες από τη σχέση τους δεν έγιναν ποτέ γνωστές, αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν κράτησε πολύ.

Δείτε τη συνέχεια εδώ


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης