ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κρίστιαν Μπέιλ: Σαφώς καλύτερος από τον Τραμπ ο Ντικ Τσέινι

Κρίστιαν Μπέιλ: Σαφώς καλύτερος από τον Τραμπ ο Ντικ Τσέινι

Ο Μπέιλ ενσαρκώνει τον Τσέινι στην ταινία «Vice» και διεκδικεί το  Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, ενώ τόνισε ότι δεν θα υποδυόταν τον Αμερικανό πρόεδρο

20703005
Ο Βρετανός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, που έχει τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του στην ταινία Vice, διατύπωσε σήμερα την εκτίμηση ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, υπό την προεδρία του Τζορτζ Ου. Μπους, ο Ντικ Τσέινι είναι καλύτερη προσωπικότητα σε σύγκριση με τον νυν πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντικ Τσέινι «διαδραμάτιζε έναν ρόλο εξαιρετικά κεντρικό κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ, εν μέσω διεθνών πολιτικών καταστάσεων» σημείωσε ο Κρίστιαν Μπέιλ, που διεκδικεί ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του, σε μια συνέντευξη τύπου στη Berlinale, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, όπου το Vice του Άνταμ Μακέι προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού.

«Αν και θα μπορούσε να έχει υπάρξει σε αυτήν την εποχή, είναι τελείως διαφορετικός από τον Τραμπ, υπό την έννοια ότι ο Τσέινι ήταν πολύ κακός στο να κάνει προεκλογική εκστρατεία και δεν του άρεσε όλο αυτό. Την ώρα που ο Τραμπ, φαίνεται πως ήταν το μοναδικό πράγμα που του άρεσε» εξήγησε ο διάσημος πρωταγωνιστής.

«Ο Τσέινι κατανοούσε την ισχύ που έχει η σιωπή. Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε για τον Τραμπ. Εκτιμούσε ότι η πραγματική εξουσία συνίσταται στο να κινείσαι στο σκοτάδι και να εργάζεσαι με αυτόν τον τρόπο».

«Όσον αφορά τις πραγματικές συνέπειες των επιλογών που έκανε, της ισχύος του, είναι πολύ πιο ισχυρός και τρομακτικός σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη προσωπικότητα που έχω ποτέ σκεφθεί να ενσαρκώσω, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη εμβληματική προσωπικότητα» τόνισε ο Κρίστιαν Μπέιλ, την ερμηνεία του οποίου έχουν υποδεχθεί με ενθουσιασμό οι κριτικοί.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ έγινε αγνώριστος από το μακιγιάζ στην ταινία, για τις ανάγκες της οποίας πήρε 20 κιλά προκειμένου να μπορέσει να υποδυθεί τον Ντικ Τσέινι.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του και ο σκηνοθέτης Άνταμ Μακέι υπογράμμισε ότι του προκάλεσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κάνει ένα πορτρέτο του Ντικ Τσέινι παρά του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν νιώθω να με κινητοποιεί προσωπικά το ενδεχόμενο να κάνω ένα πορτρέτο του Τραμπ» επισήμανε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης