Ο Ελληνοαμερικανός Μπίλι Ζέιν θα υποδυθεί τον «αληθινό» Μάρλον Μπράντο

Ο Ελληνοαμερικανός Μπίλι Ζέιν θα υποδυθεί τον «αληθινό» Μάρλον Μπράντο

Στην ταινία «Βαλς με τον Μπράντο» παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα και τις εκκεντρικότητές του

billy-zane-brando
Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Μάρλον Μπράντο στη δραματική ταινία "Waltzing With Brando".

Ο ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν, σύμφωνα με το "The Hollywood Reporter".

Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του 2011 του αρχιτέκτονα με έδρα το Λος Άντζελες, Μπέρναρντ Τζατζ με τίτλο "Waltzing With Brando: Planning a Paradise in Tahiti" (Βαλς με τον Μπράντο: Σχεδιάζοντας έναν παράδεισο στην Ταϊτή).

Στις αρχές του 1970, ο Τζατζ βρέθηκε σε μία ακατοίκητη ατόλη στον Νότιο Ειρηνικό με τον πελάτη του, τον Μάρλον Μπράντο την εποχή της ταινίας "Ο Νονός" να δημιουργούν έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο ιδιωτικό καταφύγιο.

Ο Μπέρναρντ Τζατζ έγραψε για την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, την ανακάλυψη της κουλτούρας της Πολυνησίας και της Ταϊτής στις αρχές της δεκαετίας του 1970, προτού ο μαζικός τουρισμός, ο ηλεκτρισμός και τα αυτοκίνητα αλλάξουν τα πάντα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα και τις εκκεντρικότητές του.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα υποδυθεί τον Τζατζ.

Κλείσιμο
Ο Μπίλι Ζέιν, έχει ρόλους στις ταινίες "Adventure Club" και "Sniper: Ultimate Kill" και θα εμφανιστεί στο "Ghosts of War", στο οποίο θα είναι επίσης υπεύθυνος παραγωγής και στο "Cliffs of Freedom" σε σκηνοθεσία Βαν Λινγκ.

Ο Μάρλον Μπράντο
marlon-brando-ena

Ο Μπίλι Ζέιν
billy-zane-brando



Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης