Νικόλ Κίντμαν: Μετακόμισα στις ΗΠΑ γιατί ερωτεύτηκα τον Τομ Κρουζ

Νικόλ Κίντμαν: Μετακόμισα στις ΗΠΑ γιατί ερωτεύτηκα τον Τομ Κρουζ

«Τον ερωτεύτηκα και δέσαμε αμέσως μαζί. Οι επιλογές μου γινόντουσαν πάντα με την καρδιά», λέει η Νικόλ Κίντμαν για τον Τομ Κρουζ

Nicole_-TOm
Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν έχουν χωρίσει αποκαλύψεις για το γάμο τους εξακολουθούν να έχουν ενδιαφέρον και να ιντριγκάρουν το κοινό. Η Αυστραλή ηθοποιός που φωτογραφήθηκε και τιμήθηκε από το περιοδικό Variety ως γυναίκα της χρονιάς αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Κρουζ «διαμόρφωσε κατά πολύ τη ζωή της και την καριέρα της».

Με ειλικρίνεια και διάθεση για εξομολογήσεις η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για την απόφασή της να πάρει την τολμηρή απόφαση και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον σκληρό κόσμο του Χόλιγουντ.
«Έκανα μαθήματα υποκριτικής όντας μαθήτρια στο γυμνάσιο και στα τέλη της εφηβείας μου πήρα κάποιους ρόλους στην τηλεόραση. Τελικά μετακόμισα στο Λος Άντζελες μετά από μια συνάντηση με τον Τομ Κρουζ το 1990 και ενώ δουλεύαμε μαζί στο «Days of Thunder. Τον ερωτεύτηκα και δέσαμε αμέσως μαζί. Οι επιλογές μου γινόντουσαν πάντα με την καρδιά και το συναίσθημα και οτιδήποτε είχε να κάνει με όλα αυτά».


Η Κίντμαν μίλησε για την περίοδο που ο Κρουζ προκαλούσε φρενίτιδα στις γυναίκες: «Όταν γνωριστήκαμε εκείνος ήταν ήδη ένα μεγάλο αστέρι του σινεμά και εγώ ήμουν στην αρχή της καριέρας μου. Ο Τύπος και το κοινό δεν είχε δείξει ενδιαφέρον για τη σχέση μας πιθανότατα επειδή τότε δεν υπήρχαν παπαράτσι και κοινωνικά μέσα δικτύωσης».

Κλείσιμο

Εξάλλου είναι γνωστό πώς τα τελευταία χρόνια η Νικόλ Κίντμαν σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις που παραχωρεί μιλάει για τον πρώην άνδρα της και αυτό γιατί η σχέση τους εξακολουθεί να πουλάει.

Η Κίντμαν και ο Κρουζ είχαν κοινό πάθος για ακραίες δραστηριότητες όπως καταδύσεις και άλλα ακροβατικά. Είναι άλλωστε γνωστή η δήλωση του φίλου της Χιου Τζάκμαν. «Ξέρατε ότι μπορεί να πηδήξει από ένα αεροπλάνο από τα 10.000 πόδια; Νομίζω ότι μια μέρα το έκανε έξι φορές. Αυτή και η Τομ το έκαναν. Τον αγαπούσε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι χώρισε το 2001 και από το 2006 η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον κιθαρίστα Κιθ Ούρμπαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης