Η γοητεία του Μπραντ Πιτ παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο

Η γοητεία του Μπραντ Πιτ παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο

Ο φακός τον εντόπισε στα γυρίσματα της ταινίας «Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ»

Brad_Pitt
Η ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» (Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ), της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το καλοκαίρι αναμένεται να προβληθεί του χρόνου στις αίθουσες.

Ο Μπραντ Πιτ (τον οποίο βλέπουμε στα γυρίσματα) και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «ενώνουν τις δυνάμεις τους» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κουέντιν Ταραντίνο. Οι δύο ηθοποιοί αναμένεται να συμπρωταγωνιστούν για πρώτη φορά σε ταινία, και συγκεκριμένα στο φιλμ του Ταραντίνο με αντικείμενο τον εγκληματία Τσαρλς Μάνσον.

Αυτό πάντως που διακρίνουμε από τις φωτογραφίες είναι ότι ο Μπραντ Πιτ και παρά τις δυσκολίες που έχει περάσει στην προσωπική του ζωή τα δύο τελευταία χρόνια παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας.

Brad_Pitt
Brad_Pitt1


Το στόρι της ταινίας

Κλείσιμο
Τη δεκαετία του 1960, η οργάνωση αυτή με αρχηγό τον Τσαρλς Μάνσον διέπραξε 60 δολοφονίες που προκάλεσαν φρίκη σε όλη την Αμερική, όπως αυτήν της Σάρον Τέιτ, της συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία ήταν έγκυος.

Οι φόνοι έγιναν στο Λος ‘Αντζελες, προπύργιο του αμερικανικού κινηματογράφου, και η ταινία θα γράψει επίσης το χρονικό του θανάτου του παλιού συστήματος των στούντιο.
Ο βραβευμένος με ‘Οσκαρ σκηνοθέτης διευκρίνισε ότι η ένατη και πολυαναμενόμενη ταινία μεγάλου μήκους που θα υπογράφει, θα έχει τον ίδιο συνδυασμό βίας και αναίδειας με το «Pulp Fiction» (1994) που άφησε το στίγμα του στον κινηματογράφο.

Το κινηματογραφικό στούντιο «Sony και εγώ θα φέρουμε στις αίθουσες το πιο συναρπαστικό ζευγάρι σταρ μετά τον Πολ Νιούμαν και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ», δήλωσε ο Ταραντίνο.

Credit: Splash News / Ideal Image
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης