Ολίβια Νιούτον Τζον: Η Sandy του «Grease» διαγνώστηκε για τρίτη φορά με καρκίνο

Ολίβια Νιούτον Τζον: Η Sandy του «Grease» διαγνώστηκε για τρίτη φορά με καρκίνο

Είχε αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού το 1992 και το 2013 - Δήλωσε ότι πολεμά την ασθένεια με σύγχρονες μεθόδους, όπως με χρήση κάνναβης

grease
Με καρκίνο διαγνώστηκε για τρίτη φορά η πρωταγωνίστρια του «Grease» Ολίβια Νιούτον Τζον, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώνας στο αυστραλιανό Channel Seven.

Αυτή τη φορά ο καρκίνος «χτύπησε» την ηθοποιό στη βάση της σπονδυλικής της στήλης.

Η 69χρονη «Sandy» του διάσημου μιούζικαλ, διηγήθηκε ότι είχε διαγνωστεί άλλες δύο φορές με καρκίνο του μαστού: μία το 1992 και άλλη μία το 2013, έπειτα από αυτοκινητικό ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων, μετά το ατύχημα, οι γιατροί ανακάλυψαν ένα λίπωμα στον ώμο της, το οποίο θεώρησαν ότι προερχόταν από την πίεση της ζώνης ασφαλείας. Περαιτέρω εξετάσεις, όμως, αποκάλυψαν ότι ο καρκίνος του μαστού επέστρεψε και είχε κάνει μετάσταση.

Εξηγώντας γιατί δεν αποκάλυψε τότε την δεύτερη διάγνωση, η ηθοποιός ανέφερε: «Σκέφτηκα ότι πρόκειται για τη ζωή μου και το κράτησα για τον εαυτό μου».

olivia
Κλείσιμο


Αν και νίκησε για δεύτερη φορά την ασθένεια, οι γιατροί της ανακοίνωσαν το 2017 ότι θα έδινε μία ακόμη μάχη με την ασθένεια, αυτή τη φορά στη βάση της σπονδυλικής της στήλης. Για το λόγο αυτό είχε ακυρώσει περιοδεία της, προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία.

«Ο σύζυγός μου ήταν πάντα δίπλα μου, είναι πάντα εδώ και με στηρίζει. Και πιστεύω ό τι θα το ξεπεράσω, είναι ο στόχος μου», δήλωσε.

Η Νιούτον-Τζον δήλωσε ότι πολεμά την ασθένεια και με σύγχρονα φάρμακα και φυσικές θεραπείες, όπως με χρήση φαρμακευτικής κάνναβης, ενώ από τη διατροφή της έχει αποβάλει εντελώς τη ζάχαρη.

Ο σύζυγός της, Τζον Έστερλινγκ, ίδρυσε την Amazon Herb Company και καλλιεργεί κάνναβη στο ράντσο τους στην Καλιφόρνια.

«Στην Καλιφόρνια είναι νόμιμο να καλλιεργεί κανείς μία ποσότητα κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς. Είμαι πολύ τυχερή που ζω σε μία πολιτεία, όπου αυτό είναι νόμιμο και ο σύζυγός μου κάνει αυτή τη δουλειά», σημείωσε.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον είναι πρέσβειρα κατά του καρκίνου του μαστού από το 1992, οπότε και εκδήλωσε για πρώτη φορά την ασθένεια. Μάλιστα, στη Μελβούρνη, αντικαρκινικό κέντρο έχει πάρει το όνομά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης