Μίρα Σορβίνο: Σε ένα κάστινγκ σκηνοθέτης με φίμωσε με ένα προφυλακτικό

Μίρα Σορβίνο: Σε ένα κάστινγκ σκηνοθέτης με φίμωσε με ένα προφυλακτικό

Η Μίρα Σορβίνο αποκάλυψε την τρομακτική εμπειρία που έζησε στα 16 της χρόνια στην αρχή της καριέρας της

Mira_Sorvino
Όταν σβήνουν τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ οι αποκαλύψεις για σεξουαλικά σκάνδαλα δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά Μίρα Σορβίνο είχε να διηγηθεί ακόμα μια ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Hollywood Foreign Press Association αποκάλυψε ότι σκηνοθέτης την φίμωσε με προφυλακτικό όταν εκείνη σε ηλικία 16 ετών είχε πάει σε οντισιόν για μια ταινία τρόμου.

«Καθώς ανατρέχω στην καριέρα μου, συνειδητοποιώ ότι σε μία από τις πρώτες μου οντισιόν, όταν ήμουν 16 χρονών, με αντιμετώπισε εντελώς ακατάλληλα ο σκηνοθέτης του κάστινγκ. Για να με τρομάξει για μια σκηνή σε ταινία τρόμου, με έδεσε σε μια καρέκλα, μου έσφιξε τα χέρια και μου έχωσε ένα προφυλακτικό στο στόμα για να με φιμώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ήταν τόσο ανάρμοστο και αναρωτιέμαι τι στο καλό έκανε ένα  προφυλακτικό στην τσέπη του σε μια ακρόαση...».

Η Σόρβινο αναφέρθηκε επίσης σε έναν «μεγάλο σκηνοθέτη» που όπως λέει έχει Όσκαρ και ο οποίος σε μια ακρόαση της είπε πως όταν την κοιτά δεν μπορεί παρά να σκεφτεί το σεξ.

Η Σορβίνο είναι μια από τις πολλές γυναίκες που έχουν κατηγορήσει για παρενόχληση τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ενώ μετά την καταγγελία της, ο Πίτερ Τζάκσον  αποκάλυψε ότι ο παραγωγός του είπε να μην την πάρει σε μια δουλειά γιατί ήταν «δύσκολη».

Mira_Sorvino-Woody_Allen

Η Μίρα Σορβίνο με τον Γούντι Άλεν στην ταινία «Mighty Aphrodite» που της χάρισε το Όσκαρ

Η ηθοποιός έχει επίσης ζητήσει συγγνώμη για συνεργασία με τον Γοιύντι Άλεν στην ταινία «Mighty Aphrodite», η οποία της χάρισε  βραβείο Όσκαρ.

Κλείσιμο
Μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο είχε στείλει ανοιχτή επιστολή στην θετή κόρη του Γούντι Άλεν Ντίλαν Φάροου γράφοντάς της: «Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς αισθάνεσαι όλα αυτά τα χρόνια που έχεις κακοποιηθεί βάναυσα σαν παιδί. Που όλο το Χόλιντουντ τον υμνούσε και εσένα σε αγνοούσε. Σαν μητέρα και σαν γυναίκα με πληγώνομαι τόσο πολύ. Λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης