Η Κέλι Πρέστον δηλώνει ακόμα ερωτευμένη με τον Τζον Τραβόλτα

Η Κέλι Πρέστον δηλώνει ακόμα ερωτευμένη με τον Τζον Τραβόλτα

27 χρόνια γάμου μετράει το ζευγάρι με την ηθοποιό να λέει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσά τους

Kelly_Preston-_John_Travolta
Αυτό θα πει κεραυνοβόλος έρωτας. Ο λόγος για την Κέλι Πρέστον, τη σύζυγο του Τζον Τραβόλτα η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως μόλις τον είδε μπροστά της τον ερωτεύτηκε αμέσως. Η 55χρονη σήμερα Κέλι είπε μιλώντας στην εκπομπή «Watch What Happens Live With Andy Cohen»: «Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας του 1989 “The Experts”. Λοιπόν, δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένη στον γάμο μου, ας το πούμε έτσι. Ήμουν πραγματικά με το λάθος πρόσωπο. Καθόμουν εκεί έτοιμη για την οντισιόν και βλέπω τον Τραβόλτα. Είμαστε παντρεμένοι 27 χρόνια». Η Πρέστον όταν γνώρισε τον Τραβόλτα ήταν παντρεμένη με τον Κέβιν Γκέιτζ από το 1985 έως το 1987.

Love At First Sight For Kelly Preston And John Travolta? | WWHL


Τι είπε όμως όταν της ζητήθηκε να απαριθμήσει «τα καλύτερα και τα χειρότερα» στοιχεία του άνδρα της; «Υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα! Τα χείλη του, ο χορός, η διασκέδαση, το γέλιο, Ακόμη χορεύουμε συνεχώς. Τα παιδιά χορεύουν μαζί μας, χορεύουμε στο σπίτι. Βγαίνουμε έξω για χορό. Το λατρεύω.

Η Πρέστον αναφέρθηκε ακόμη στο επικό πάρτι του Τζον Τραβόλτα όταν έκλεισε τα 50 χρόνια, στη διάρκεια του οποίου σύστησε την Όπρα Γουίνφρεϊ στην Μπάρμπρα Στρέιζαντ:

«Διοργάνωσα στον Τζόνι πάρτι – έκπληξη για τα 50α γενέθλια και δεν γνώριζαν η μία την άλλη. Έτσι κάλεσα 350 άτομα για να έρθουν απ’ όλο τον κόσμο. Υπήρχαν 350 άνθρωποι που τον περίμεναν όταν έφτασε και σκέφτηκε ότι ήταν άνθρωποι που ήθελαν να τον συναντήσουν για αυτόγραφα. Ανεβαίνοντας τις σκάλες είδε την Όπρα και τη Μπάρμπρα μαζί. Είπε: «Είμαι νεκρός; Είμαι νεκρός; Μήπως πεθαίνω; Τι συμβαίνει;» Ήταν καταπληκτικό».

Τέλος αποκάλυψε ότι παραλίγο να υποδυθεί τον ρόλο της Μπρουκ Σιλντς στην ταινία «Γαλάζια Λίμνη» και ότι φοίτησε στο ίδιο γυμνάσιο με τον πρώην πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.

Κλείσιμο
Kelly Preston Was Approached For ‘Blue Lagoon’ | WWHL
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης