H Χάλι Μπέρι συμπρωταγωνίστρια του Κιάνου Ριβς στο νέο «John Wick 3»

Οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο σίκουελ των ταινιών δράσης «John Wick»

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι η Χάλι Μπέρι θα πρωταγωνιστήσει στο πλάι του Κίανου Ριβς στο νέο σίκουελ John Wick: Chapter 3 η επίσημη σελίδα της ταινίας στο Twitter, μοιράστηκε με τους φαν φωτογραφίες της Χάλι να υποδύεται τον χαρακτήρα με την ονομασία, Sofia. Η ρόλος της περιγράφεται ως μια γυναίκα που βρίσκεται σε κάποια μυστική αποστολή.

Η ταινία ξεκινά από το τέλος της προηγούμενης οπότε και ο John Wick (Κίανου Ριβς) είναι φυγάς για δύο λόγους: Από τη μία όλος ο υπόκοσμος τον κυνηγά αφού υπάρχει ανοιχτό συμβόλαιο θανάτου ύψους 14 εκατομμυρίων δολαρίων και από την άλλη έσπασε τον βασικό κανόνα του μυστικού υποκόσμου σκοτώνοντας εντός του ξενοδοχείου «Continental».



Για μια ακόμη φορά το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Derek Kolstad, ενώ ο Chad Stahelski επιστρέφει ως σκηνοθέτης της ταινίας, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 17 Μαΐου του 2019. Ο κόσμος του John Wick αναμένεται να «μεγαλώσει» αφού οι συντελεστές της ταινίας σκέφτονται σοβαρά να συνεχίσουν το γύρισμα τον σίκουελ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr