Σκούρα τα πράγματα για την Paris Hilton!

Σκούρα τα πράγματα για την Paris Hilton!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια δανεική τσάντα δημιουργεί προβλήματα στην "καημένη" την Paris Hilton… Λίγο καιρό πριν η κοσμική κληρονόμος, μόλις που γλίτωσε τη σύλληψη όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Βραζιλίας και της Ολλανδίας...

Σκούρα τα πράγματα για την Paris Hilton!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια δανεική τσάντα δημιουργεί προβλήματα στην "καημένη" την Paris Hilton… Λίγο καιρό πριν η κοσμική κληρονόμος, μόλις που γλίτωσε τη σύλληψη όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Βραζιλίας και της Ολλανδίας, βρέθηκε στην τσάντα της ποσότητα μαριχουάνας. Η τσάντα όμως -κατ’ εκείνη- δεν ήταν δική της, αλλά μιας φίλης της.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην τσάντα της Paris βρέθηκε και πάλι ποσότητα κοκαΐνης αλλά και πάλι (!) η τσάντα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν ήταν δική της. Μάλιστα όταν  τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί, η αγαπημένη των παπαράτσι το έπαιζε ανήξερη λέγοντας πως νόμιζε ότι η «λευκή σκόνη» ήταν …τσίχλα. Φυσικά και η απάντησή της δεν έπεισε κανέναν με αποτέλεσμα στις 27 Οκτωβρίου η Paris Hilton να βρεθεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί για την ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε μέσα στην τσάντα της.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή τη φορά τα μπλεξίματά της είναι σοβαρά αφού αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και τέσσερα χρόνια.

Σε αναμονή εξελίξεων, ο δικηγόρος της, David Chernoff  ζήτησε από όλους να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα μέχρι να υπάρξει επίσημη απόφαση από το δικαστήριο.
 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης