Η Lindsay Lohan απαιτεί σεβασμό!

Λέτε η Lindsay Lohan να έβαλε επιτέλους μυαλό; Αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στην μέχρι τώρα άστατη ζωή της παρουσιάζεται η ηθοποιός μέσα από τη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό "Vanity Fair" λίγες μέρες πριν από τη φυλάκισή της...

Λέτε η Lindsay Lohan να έβαλε επιτέλους μυαλό; Αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στην μέχρι τώρα άστατη ζωή της παρουσιάζεται η ηθοποιός μέσα από τη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό "Vanity Fair" λίγες μέρες πριν από τη φυλάκισή της, και η οποία δημοσιεύεται στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Η 24χρονη ηθοποιός παραδέχεται τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, ακόμη και ότι τα έχει κάνει μούσκεμα σε ορισμένα θέματα, υποστηρίζοντας όμως ότι ήταν νέα και περίεργη και ότι έκανε παρέα με λάθος ανθρώπους. "Τόσοι άνθρωποι γύρω μου έλεγαν ότι νοιάζονται για μένα, αλλά για τους λάθος λόγους", λέει πιο συγκεκριμένα η Lindsay. "Πολλοί άνθρωποι έπαιρναν από μένα και δεν έδιναν τίποτα. Υπήρχαν πολλοί δίπλα μου, αλλά, για τη διασκέδαση μόνο". Το καημένο το κορίτσι το χρησιμοποιούσαν…

Και συνεχίζει… "Θυμάμαι ότι τα θαύμαζα αυτά τα κορίτσια, τις Britney και τις άλλες. Και σκεφτόμουν μόνο ότι ήθελα να γίνω σαν κι αυτές", παραδέχτηκε ενώ όσον αφορά στα επαγγελματικά της έδειξε πολύ σίγουρη για τον εαυτό της λέγοντας: "Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Εγώ ξέρω ότι είμαι μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός".

"Θέλω την καριέρα μου πίσω", συνέχισε, "και θέλω το σεβασμό που είχα όταν έκανα σπουδαίες ταινίες. Και αν αυτό για να γίνει χρειάζεται να μην ξαναπάω σε κλαμπ το βράδυ, ας γίνει." Μεγάλη θυσία αυτή πάντως για την Lohan!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr