Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο του Χόλιγουντ: Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν θα παραδοθεί στην αστυνομία

Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο του Χόλιγουντ: Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν θα παραδοθεί στην αστυνομία

Ο μεγαλοπαραγωγός της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας αναμένεται να εμφανιστεί στο τμήμα της Νέας Υόρκης, για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης και του βιασμού

nor24
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Χόλιγουντ τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Γουάινσταϊν καθώς εντός της ημέρας ο Αμερικανός πρώην παραγωγός αναμένεται να παραδοθεί στην αστυνομία της Νέας Υόρκης για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό. Την πληροφορία αυτή αναφέρουν οι «New York Times» επικαλούμενοι δύο αξιωματούχους χωρίς να τους κατονομάζουν.

Οι γυναίκες που τον κατηγορούν για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση έσπευσαν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους μόλις ενημερώθηκαν για την πληροφορία αυτή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «CNN».

Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Αντζελίνα Τζολί δήλωσαν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, κακοποιήθηκαν και ορισμένες έπεσαν θύματα βιασμού, όπως η Ρόουζ Μακ Γκάουαν και η Άζια Αρτζέντο.

Περισσότερες από 70 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον γενειοφόρο συνιδρυτή των στούντιο «Miramax» και της εταιρείας «The Weinstein Co» για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό. Από την πλευρά του ο Γουάινσταιν αρνείται τις κατηγορίες.

«Εγώ και πολλές από αυτές που κατάφεραν να επιβιώσουν από όσα μας έκανε ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν είχαμε εγκαταλείψει την ελπίδα ότι ο βιαστής μας θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πριν από είκοσι χρόνια,ορκίστηκα ότι θα αποκάλυπτα αυτό το λάθος. Σήμερα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ρότζερ Μακ Γκόουαν, μια από τις πρώτες γυναίκες που κατηγορούν δημοσίως τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση.

Ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν, ένας από τους δικηγόρος του Γουάινσταϊν αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα των «New York Times».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης