Σαρλίζ Θερόν: Έπαθα κατάθλιψη με τα 15 κιλά που πήρα για το ρόλο μου

Σαρλίζ Θερόν: Έπαθα κατάθλιψη με τα 15 κιλά που πήρα για το ρόλο μου

«Ξυπνούσα μέσα στη νύχτα έτρωγα χάμπουργκερ και έπινα αναψυκτικά που περιείχαν πολύ ζάχαρη», είπε η ηθοποιός

Charlize_Exof
Δέχτηκε να πάρει 15 ολόκληρα κιλά, να τσαλακώσει την εικόνα της και να χαλάσει το σώμα της για να μπει κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου. Ο λόγος για την Σαρλίζ Θερόν η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε πώς για το ρόλο στην ταινία «Tully» φορτώθηκε με 15 κιλά ακολουθώντας μια πολύ παχυντική διατροφή για να τα καταφέρει.

«Ξυπνούσα μέσα στη νύχτα έτρωγα χάμπουργκερ και έπινα αναψυκτικά που περιείχαν πολύ ζάχαρη. Για πρωινό έπινα παχυντικά μιλκσέικς. Ήθελα να αισθανθώ όπως η γυναίκα που θα υποδυόμουν στην ταινία. Να νιώσω ότι αισθανόταν εκείνη η υπέρβαρη και πολύ κουρασμένη μητέρα.





Κλείσιμο
Όμως όταν πήρα τα κιλά και τελείωσαν τα γυρίσματα έπεσα σε βαριά κατάθλιψη. Μάλιστα τα παιδιά μου είχαν μπερδευτεί που με έβλεπαν έτσι με παραπανίσια κιλά που με ρωτούσαν αν έχω μωρό στην κοιλιά μου. Τις πρώτες τρεις εβδομάδες που έτρωγα ανεξέλεγκτα ένιωθα σαν μικρό παιδί που τρώει παγωτά και γλυκίσματα. Μετά όμως όλο αυτό είχε γίνει καταπιεστικό. Έπρεπε να πάρω 16 κιλά για να μοιάζω στην πρωταγωνίστρια. Η συνέχεια ήταν καταπιεστική. Σαν να είχα κάτι στο λαιμό μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός περιγράφοντας πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να πάρει τόσα πολλά κιλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.



Η Σαρλίζ Θερόν είπε πώς το ίδιο πράγμα το είχε ξανακάνει και για την ταινία που της χάρισε το Οσκαρ, το «Τέρας». «Και στο “Τέρας” είχα πάρει επίσης πολλά κιλά. Μόνο που τότε ήμουν 27 και τα κιλά έφυγαν από πάνω μου πολύ γρήγορα. Στα 42 που είμαι σήμερα το σώμα είναι αλλιώς. Δεν χάνεις τόσο εύκολα τα κιλά. Είναι πολύ δύσκολο. Έπαθα κατάθλιψη. Μάλιστα ο γιατρός μου μού είπε: “Μην κάνεις έτσι δεν πεθαίνεις κιόλας. Θα τα χάσεις”. Ε, τα έχασα λοιπόν και επανήλθα στα φυσιολογικά μου».



Η υπόθεση της ταινίας
Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Μάρλο (Θερόν), μιας μητέρας τριών παιδιών - συμπεριλαμβανομένου ενός νεογέννητου - και του μοναδικού, φιλικού δεσμού που αναπτύσσει με μία προκλητική, νεαρή νταντά που ονομάζεται Τάλι (Μακένζι Ντέιβις). Η Θερόν, μητέρα δυο παιδιών (ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού που υιοθέτησε το 2012 και το 2015) είχε δηλώσει για τον Τζέισον Ράιτμαν πως «η συνεργασία μαζί του έχει την αίσθηση πως βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα γυρίσματος του "Young Adult" και ξεκινάμε άμεσα μια διαφορετική ταινία, με έναν άλλο χαρακτήρα... Η σχέση μας είναι σταθερή και συνεπής όλα αυτά τα χρόνια.



Δεν φοβάται να αφηγηθεί ιστορίες για αληθινές γυναίκες με πραγματικές ατέλειες - κάτι που μερικές φορές δυσκολεύονται να κατανοήσουν οι άνθρωποι». Η ταινία αναφέρεται ως κωμωδία, αν και οι Κόντι-Ράιτμαν αποδεδειγμένα δεν ακολουθούν τα κλισέ του είδους. Η Θερόν διευκρινίζει πως η «Τάλι προσέχει το νεογέννητο μωρό της Μάρλο τα βράδια, έτσι ώστε να μπορεί να ξεκουραστεί. Γίνεται μία εκπληκτική πηγή ηρεμίας και φίλης για τη Μάρλο, δείχνοντάς της πως μπορεί να ζήσει και έξω από τη "φούσκα της μαμάς". Όμως η Μάρλο αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η Τάλι δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται».

TULLY - Official Trailer [HD] - In Theaters May 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης