«Ο γάμος μου με τον Γκάρι Όλντμαν ήταν εφιάλτης» λέει η πρώην γυναίκα του

«Ο γάμος μου με τον Γκάρι Όλντμαν ήταν εφιάλτης» λέει η πρώην γυναίκα του

Λίγο πριν τα Όσκαρ, που θεωρείται φαβορί για την ερμηνεία του ως Γουίνστον Τσόρτσιλ, η πρώην σύζυγός του βγάζει τα «άπλυτά» του στη φόρα - «Μου φώναζε συνέχεια, κατέστρεψε τη ζωή μου και μου έκλεψε τα παιδιά» υποστηρίζει η Ντόνια Φιορεντίνο 

«Ο γάμος μου με τον Γκάρι Όλντμαν ήταν εφιάλτης» λέει η πρώην γυναίκα του
Θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου Όσκαρ για την ερμηνεία του ως Γουίνστον Τσόρτσιλ. Και τώρα, η πρώην γυναίκα του Ντόνια Φιορεντίνο τον καταγγέλλει για τη συμπεριφορά του, όσο διαρκούσε ο γάμος του. 

Ο λόγος για τον Γκάρι Όλντμαν, που η πρώην σύζυγός του καταγγέλλει για τον εφιάλτη που βίωσε μαζί του για τέσσερα χρόνια. Στην αγωγή διαζυγίου, η Ντόνια περιέγραφε το διάσημο ηθοποιό ως έναν άνθρωπο που έπινε αλκοόλ και πήγαινε με ιερόδουλες, κάνοντας συνεχώς ναρκωτικά. Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και χαρακτήρισε την τότε γυναίκα του ως «φαντασιόπληκτη», εθισμένη σε χάπια και αλκοόλ. Μάλιστα, την χαρακτήρισε ακατάλληλη μητέρα. 

Πάντως ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ του ηθοποιού, που του έδωσε την επιμέλεια των γιων τους. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, λίγο πριν την τελετή των Όσκαρ, η Φιορεντίνο, πρώην μοντέλο, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον Όλντμαν και να ξεσκεπάσει, όπως λέει τον άνδρα που την κακοποιούσε φυσικά και και συναισθηματικά πριν χρησιμοποιήσει τη φήμη του, τη δύναμή του και τα χρήματά του για να κερδίσει την επιμέλεια των γιων τους. 

«Έκλεψε τα παιδιά μου και κατέστρεψε τη ζωή μου» είπε στην Daily Mail, με δάκρυα στα μάτια, καλώντας τον Όλτμαν να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών τους. 

Οι καταγγελίες γίνονται σε μια περίοδο που το κίνημα Me Too κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει καταστρέψει πολλές καριέρες στο Χόλιγουντ. Η Φιορεντίνο υποστηρίζει ότι το κίνημα την ώθησε να μιλήσει δημόσια. 

«Θέλω να ξέρουν οι γιοι μας και ο κόσμος την αλήθεια. Θα προτιμούσα να με φάει ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας παρά να γυρίσω σε αυτό το γάμο», αναφέρει. Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Αν και αναφέρεται με καλά λόγια στις υποκριτικές του ικανότητες, ωστόσο δεν μιλά το ίδιο κολακευτικά για το χαρακτήρα του. 

«Ήμουν τρία χρόνια απεξαρτημένη όταν γνωριστήκαμε»

Όταν η Φιορεντίνο γνώρισε τον Όλτμαν ήταν τρία χρόνια που δεν είχε κάνει καταχρήσεις. Ο ηθοποιός ήταν καινούριος στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. «Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον τόσο εύθραυστο, τόσο ευάλωτο συναισθηματικά. Ήταν γοητευτικός και νόμιζα ότι θα μπορούσα να τον βοηθήσω» λέει. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε αν και γνωριζόταν ελάχιστα. Ωστόσο η καριέρα του Όλντμαν δεν πήγαινε καλά, γεγονός που του δημιούργησε κατάθλιψη. 

Η σχέση τους διαλύθηκε όταν η Ντόνια διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα, στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Αν και η ίδια πονούσε, λέει ότι ο Όλντμαν της φώναζε συνέχεια, λέγοντας ότι άλλες μητέρες δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα. 

Μεταξύ τους, τα προβλήματα ήταν εμφανή, ενώ στην αγωγή διαζυγίου, η Ντόνια υποστήριξε ότι έχει ασκήσει πάνω της βία. Η απόσταση ήταν έντονη. «Ο Γκάρι μου είχε πει ότι ορισμένες φορές ξόδευε πάνω από 18.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο σε ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη, πίνοντας μπουκάλια βότκα, ουίσκι και κρασί την ημέρα, πληρώνοντας ιερόδουλες και ναρκωτικά» ανέφερε. 

Από την πλευρά του, ο Όλτμαν κατηγορεί την Ντόνια για μεγάλα προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και κέρδισε την επιμέλεια των παιδιών τους. Η μητέρα τους μπορούσε να τα βλέπει δύο φορές την εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο. 

Μετά από πολλά περιστατικά, η Ντόνια προσπαθεί τώρα να ξαναχτίσει τη σχέση της με τους γιους της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης