Η ηθοποιός Λία Ριμίνι μιλά για τον Τομ Κρουζ: «Είναι διαβολικός»

Η ηθοποιός Λία Ριμίνι μιλά για τον Τομ Κρουζ: «Είναι διαβολικός»

Η ηθοποιός που από το 2013 αποχώρησε από την εκκλησία της Σαηεντολογίας, όπου βρεθεί και όπου σταθεί κατηγορεί τον 55χρονο ηθοποιό

Η ηθοποιός Λία Ριμίνι μιλά για τον Τομ Κρουζ: «Είναι διαβολικός»
Ξεσπάθωσε για άλλη μία φορά η ηθοποιός Λία Ριμίνι ενάντια στον Τομ Κρουζ με την ευκαιρία της προώθησης της δεύτερης περιόδου της σειράς Leah Remini: Scientology and the Aftermath. 

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να πει για τον χολιγουντιανό σταρ:  «Υπάρχει μία δημόσια προσωπικότητα αυτού του ατόμου που σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και ανοίγει τα χέρια του και σε αγκαλιάζει και τον θεωρείς πολύ πνευματώδη και υπάρχει το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα που είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα».

«Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όλοι το έχουμε αυτό - αυτό που είμαστε δημόσια και αυτό που είμαστε πίσω στα παρασκήνια, αλλά οι άνθρωποι που είναι γύρω από τον Τομ και δουλεύουν για τον Τομ, ακόμα και οι άνθρωποι που είναι Σαηεντολόγοι, θα πουν ότι είναι διαβολικός», είπε η ηθοποιός που από το 2013 που αποχώρησε από την εκκλησία της Σαηεντολογίας, όπου βρεθεί και σταθεί κατηγορεί τον 55χρονο ηθοποιό.
 
Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί μου μπορούν να πουν ότι είμαι κακή συνεργάτης, όλοι οι ηθοποιοί μπορεί να είναι. Αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Αυτός είναι ίδιος ο Ντέιβιντ Μισαβίτζ (επικεφαλής της Σαηεντολογίας) θα μπορούσαν να είναι δίδυμοι».

Λία Ριμίνι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης