H Kate Hudson αποκαλύπτει τα διατροφικά μυστικά της

Πάρτε γεύση από κάποια μυστικά της Χολιγουντιανής ηθοποιού  

Η Kate Hudson τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την υγιεινή διατροφή και το fitness. H Χολιγουντιανή ηθοποιός, μέσω των social media, προωθούσε ένα τρόπο ζωής που μόνο θετικά αποτελέσματα θα μπορούσε να προσφέρει στην υγεία και τη σιλουέτα των θαυμαστών της. 

Αυτή λοιπόν η «εμμονή» της, με fitness tips και προπονήσεις, έγινε βιβλίο το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Το «Pretty Happy», όπως τιτλοφορείται, υποστηρίζει πως μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις κάποιες συνήθειες για το καλό της υγείας σου, πρωτίστως, και της φυσικής σου κατάστασης. 

Πάρτε γεύση από κάποια μυστικά της Kate:

Όπως γράφει η ηθοποιός στο βιβλίο, σπάνια ξυπνάει πεινασμένη. Όμως, όταν τρώει πρωινό έχει παρατηρήσει ότι τρώει λιγότερο το μεσημέρι και το βράδυ.Τα περισσότερα πρωινά της, η Kate, πίνει μόνο μια κούπα καφέ και πράσινο τσάι. Μετά την πρωινή γυμναστική, που συνήθως περιλαμβάνει ποδήλατο,τρέξιμο και πιλάτες, πίνει ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα.  

Το μεσημέρι συνήθως επιλέγει σαλάτες και το απόγευμα ένα μικρό σνακ. Η Kate, τονίζει ότι τα περισσότερα γεύματα της έχουν «πράσινη βάση» είναι δηλαδή σε μεγάλο ποσοστό λαχανικά. «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έφαγα μπριζόλα», λέει χαρακτηριστικά.  Επίσης, λατρεύει τον καφέ και τον θεωρεί ευεργετικό για τον οργανισμό της. «Πίνω καφέ κάθε πρωί και συχνά μ αρέσει να τον απολαμβάνω και το απόγευμα», λέει στους αναγνώστες του βιβλίου της. Τέλος τονίζει, ότι η διατροφή της είναι ναι μεν αυστηρή αλλά συχνά της αρέσει να επισκέπτεται εστιατόρια και να τρώει γευστικά και ίσως λίγο παχυντικά πιάτα.  













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr