Χώρισε από την Τζολί και «πλησίασε» πάλι την Τζένιφερ Άνιστον ο Μπραντ Πιτ

Χώρισε από την Τζολί και «πλησίασε» πάλι την Τζένιφερ Άνιστον ο Μπραντ Πιτ

Της έστειλε μήνυμα για τα γενέθλιά της και συνομίλησαν λίγο φιλικά, λένε πηγές από το περιβάλλον των δύο 

Χώρισε από την Τζολί και «πλησίασε» πάλι την Τζένιφερ Άνιστον ο Μπραντ Πιτ
Ο χωρισμός του Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί φαίνεται ότι τον έφερε κοντά σε μία πρώην του. Κι αυτήν δεν είναι άλλη από την Τζένιφερ Άνιστον. Όπως υποστηρίζει το PageSix το πρώην ζευγάρι το τελευταίο διάστημα έχει αποκαταστήσει την επικοινωνία του.

Η επαφή αποκαταστάθηκε όταν ο Πιτ έστειλε μήνυμα στην Άνιστον, η οποία είναι παντρεμένη με τον Τζάστιν Θερού, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της, που ήταν στις 11 Φεβρουαρίου. Το περιοδικό μάλιστα επικαλείται μία πηγή που βρίσκεται κοντά στον Μπραντ η οποία είπε ότι «έχουν ανταλλάξει γραπτά μηνύματα. Υπήρξε μία φιλική προσέγγιση και τίποτα περισσότερο».

Το Us Weekly ανέφερε ότι ο Πιτ έχει εξομολογηθεί διάφορα γεγονότα εμπιστευτικά στην πρώην σύζυγό του, που αφορούν το διαζύγιό του με την Τζολί. Σύμφωνα με το περιοδικό: «Ο Μπραντ της είπε ότι πέρασε έναν δύσκολο χρόνο λόγω του διαζυγίου του και αντάλλαξαν μερικά μηνύματα με αναμνήσεις του κοινού παρελθόντος τους».

Κλείσιμο
Όμως, μία άλλη πηγή του Χόλιγουντ είπε ότι η επανασύνδεση «δεν είναι καθόλου ρομαντική. Είναι απλώς φίλοι και πάλι. Αυτό ίσως να έδωσε την εντύπωση ότι ο Μπραντ τρέχει κάθε φορά πίσω στην Τζεν, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το ότι αποφάσισαν να έχουν μία επαφή ο ένας με τον άλλον».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης