Τομ Κρουζ: Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι σαϊεντολόγος

Τομ Κρουζ: Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι σαϊεντολόγος

«Είναι μια υπέροχη θρησκεία. Είμαι πολύ υπερήφανος για τα πιστεύω μου αλλά και για όσα πρεσβεύει η σαϊεντολογία», είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός

Τομ Κρουζ: Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι σαϊεντολόγος
Ο Τομ Κρουζ λέει πως είναι «εξαιρετικά υπερήφανος» που είναι Σαϊεντολόγος. Ο 54χρονος ηθοποιός είναι ίσως το πιο διάσημο μέλος της εκκλησίας των σαϊεντολόγων, ενός αμφιλεγόμενου οργανισμού που ίδρυσε ο L. Ron Hubbard.

Μιλώντας στο ITV News στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Jack Reacher 2: Never Go Back ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς η σαϊεντολογία επηρέασε και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής τους. 

Ο Κρουζ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την σαϊεντολογία και για τα όχι και τόσο καλά σχόλια που γίνονται για την εκκλησία αλλά και τα πιστεύω της εν λόγω «θρησκείας».
Ο ηθοποιός που είναι σαϊεντολόγος από το 1986 μίλησε για την προσωπική του εμπειρία αλλά και τη φιλοσοφία του οργανισμού. 

«Είναι κάτι που με έχει βοηθήσει με μοναδικό τρόπο στη ζωή μου. Είμαι σαϊεντολόγος εδώ και 30 χρόνια. Είναι κάτι που γνωρίζεις χωρίς να το ξέρεις. Είναι μια υπέροχη θρησκεία. Είμαι πολύ υπερήφανος για τα πιστεύω μου αλλά και για όσα πρεσβεύει η σαϊεντολογία».

Κλείσιμο
Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι με την θρησκεία αυτή κατάφερε να νικήσει το πρόβλημα που είχε με τη δυσλεξία. 


Ο Τομ Κρουζ με την πρώτη του σύζυγο Μίνι Ρότζερς

Η Μίνι Ρότζερς, με την οποία ο Κρουζ ήταν παντρεμένος από το 1987 μέχρι το 1990 ήταν εκείνη που τον έβαλε ουσιαστικά στην «Εκκλησία της Σαϊεντολογίας». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης