Σάρον Στόουν: Στα 58 της έχει ακόμα το Βασικό Ένστικτο!

Σάρον Στόουν: Στα 58 της έχει ακόμα το Βασικό Ένστικτο!

Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι πόζαρε στην πισίνα της πολυτελούς της κατοικίας στο Λος Αντζελες και στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραψε «Μείνετε ψύχραιμοι»

Σάρον Στόουν: Στα 58 της έχει ακόμα το Βασικό Ένστικτο!
Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 1992 και το Βασικό Ένστικτο. Η Σάρον Στόουν ανέβασε την Κυριακή μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απέδειξε ότι στα 58 της χρόνια το έχει ακόμα.

Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι πόζαρε στην πισίνα της πολυτελούς της κατοικίας στο Λος Αντζελες και στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραψε «Μείνετε ψύχραιμοι».



Κλείσιμο
Στα επαγγελματικά της η Σάρον μιλώντας στο «Late Late Show» του James Corden αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά νέα ταινία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο πλευρό της θα είναι και πάλι ο Μάικλ Ντάγκλας. 



Η Στόουν σε συνέντευξή της στο περιοδικό Shape το 2014 είχε πει πως διατηρεί το κορμί της σε φόρμα: «Η ιδέα του να είσαι για πάντα νέα δεν μπορεί να την πιστεύεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Θέλω να είμαι μια γυναίκα και στην ηλικία που έχω να δείχνω στα καλύτερά μου. Όταν έγινα 40 πήρα ένα μπουκάλι κρασί, κλειδώθηκα στο μπάνιο μου και είπα στον εαυτό μου: "Δεν θα βγεις μέχρι να αποδεχθείς το πώς δείχνεις"».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης