Ο Χιου Γκραντ πατέρας για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια!

Ο Χιου Γκραντ πατέρας για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια!

Ο 55χρονος Βρετανός ηθοποιός μέχρι τα 50 του χρόνια δεν είχε παιδιά - Φαίνεται όμως ότι αποφάσισε να γίνει με γρήγορο τρόπο πολύτεκνος, διαβάστε πώς τα κατάφερε

Ο Χιου Γκραντ πατέρας για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια!
Ο Χιου Γκραντ, πρωταγωνιστής στην ταινία του 1994 «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» αποφάσισε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην «ταινία» της δικής του ζωής με τίτλο: «Τέσσερα παιδιά σε τέσσερα χρόνια». Ο Βρετανός ηθοποιός και επί 13 χρόνια σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ, μέχρι 50 ετών ήταν ένας αμετανόητος εργένης, χωρίς παιδιά. Σήμερα, στα 55 του χρόνια, εξακολουθεί να είναι εργένης, αλλά με τέσσερα παιδιά!

Την Τετάρτη η σουηδική τοπική εφημερίδα Sundsvall Tinding ανέφερε ότι η 37χρονη Anna Eberstein, τηλεοπτική παραγωγός και σύντροφος του ηθοποιού τα τελευταία χρόνια, που κατάγεται από την πόλη Sundsvall, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό της σχέσης της με τον Βρετανό ηθοποιό. Η 37χρονη Σουηδέζα έχει ήδη ένα γιο τριών ετών, τον John, από την σχέση της με τον Χιου Γκραντ.

Κλείσιμο
                                         Ο Χιου Γκραντ με την Σουηδέζα σύντροφό του




Η μητέρα της Anna Eberstein, Sussana, δικαστικός και αριστερή πολιτικός, επιβεβαίωσε ότι απέκτησε δεύτερο εγγόνι από την κόρη της και τώρα η οικογένειά της έχει μεγαλώσει.

Ο ηθοποιός έχει ακόμα δύο παιδιά, την Tabitha τεσσάρων ετών και τον Felix δύο ετών από την σχέση του με την κινεζικής καταγωγής ηθοποιό Tinglan Hong, την οποία γνώρισε σε κινέζικο εστιατόριο στο Wibledon. Όταν γεννήθηκε η Tabitha ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε ότι ο Γκραντ και η μητέρα της μικρής είχαν μια σύντομη σχέση, αλλά έχουν συμφωνήσει σε όλα, όσα αφορούν το νεογέννητο παιδί τους και διατηρούν φιλική σχέση.

Ο Felix γεννήθηκε τρεις μήνες μετά την γέννηση του John, πράγμα που σημαίνει ότι οι δύο σύντροφοι του ηθοποιού είχαν μείνει έγκυος σχεδόν την ίδια περίοδο. Το 2014 ο Βρετανός ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στην σουηδική εφημερίδα Nöjesbladet και είχε δηλώσει ότι έχει χωρίσει από την Σουηδέζα σύντροφό του αλλά διατηρεί μαζί της φιλικές σχέσεις.

Η Λιζ Χάρλεϊ εμφανίστηκε τον περασμένο μήνα στην ζωντανή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens» και ρωτήθηκε, αν αποτελεί για εκείνη έκπληξη ότι ο Χιου Γκραντ έχει αποκτήσει τρία παιδιά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και περιμένει ήδη το τέταρτο. Η Χάρλεϊ έδειξε ότι γνώριζε για την επερχόμενη γέννηση της κόρης του Γκραντ και δήλωσε ότι είναι έκπληκτη που ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά, αλλά, συμπλήρωσε ότι είναι πολύ καλός πατέρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης