Διέρρευσαν στο διαδίκτυο άλλα 14 τραγούδια της Madonna

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο άλλα 14 τραγούδια της Madonna

Ανάμεσα τους και μια συνεργασία με τον Pharrell Williams, το τραγούδι «Back That Up (Do It)», που προοριζόταν για το νέο άλμπουμ της Αμερικανίδας ποπ σταρ 

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο άλλα 14 τραγούδια της Madonna
Άλλα 14 τραγούδια της Madonna από τον νέο δίσκο που ετοιμάζει διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων και μια συνεργασία με τον Pharrell Williams.

Σύμφωνα με το Billboard, το τραγούδι των δύο καλλιτεχνών που ονομάζεται «Back That Up (Do It)» διέρρευσε μαζί με τα υπόλοιπα την ημέρα των Χριστουγέννων και λίγες μέρες μετά την πρώτη διαρροή δεκατριών demo που η τραγουδίστρια δούλευε για το άλμπουμ «Rebel Heart».

Σε δηλώσεις της η σταρ του Χόλιγουντ χαρακτήρισε το χακάρισμα που υπέστη ως «ένα είδος τρομοκρατίας» και «καλλιτεχνικό βιασμό».

Η ίδια βέβαια ως «απάντηση» αποφάσισε να βγάλει από μόνη της έξι ολοκληρωμένα κομμάτια λέγοντας : «Ήθελα να κυκλοφορήσω το πρώτο μου single του Αγίου Βαλεντίνου και το άλμπουμ μου την άνοιξη. Θα προτιμούσα ο κόσμος να άκουγε τα ολοκληρωμένα κομμάτια μου αντί για αυτά τα demos που κυκλοφορούν. Αυτά τα έξι κομμάτια είναι ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο» .

«Προφανώς υπάρχει ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων πίσω από αυτή την ενέργεια που ήθελαν να με τρομοκρατήσουν. Δεν θέλω να ακουστεί τραγικό αλλά έτσι ένιωσα. Είναι το ίδιο με την κλοπή ενός πίνακα από το σπίτι σου. Είναι παραβατικό και καταστροφικό αυτό που έκαναν» δήλωσε η Madonna στον Guardian.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης