Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Είναι μαζί και δεν το κρύβουν

Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Είναι μαζί και δεν το κρύβουν

Ο Patrick σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ. Πριν από περίπου τρία χρόνια η γιγαντοαφίσα στη Sunset Boulevard που τον έδειχνε χωρίς πουκάμισο να διαφημίζει τα Hudson τζιν δεν άφησε κανένα κορίτσι ασυγκίνητο και τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή στα θηλυκά του πλούσιου Beverly Hills

Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Είναι μαζί και δεν το κρύβουν
Μια ιστορία αγάπης εξελίσσεται αυτόν τον καιρό στο Holywood με πρωταγωνιστές δυο όμορφα παιδιά. Ο λόγος για την 22χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό Miley Cyrus και τον 21χρονο γιο του Arnold Schwarzenegger, Patrick, οι οποίοι είναι μαζί και πλέον δεν το κρύβουν.



Κλείσιμο
Ο Patrick σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ. Πριν από περίπου τρία χρόνια η γιγαντοαφίσα στη Sunset Boulevard που τον έδειχνε χωρίς πουκάμισο να διαφημίζει τα Hudson τζιν δεν άφησε κανένα κορίτσι ασυγκίνητο και τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή στα θηλυκά του πλούσιου Beverly Hills.



Ο ίδιος παρά τη δημοφιλία του το παίζει ψύχραιμος και ασχολείται με πολλά πράγματα. Είναι φανατικός των Lakers, έχει δική του σειρά ρούχων, γυμνάζεται καθημερινά με personal trainer, ακολουθεί υγιεινή διατροφή τρώγοντας βιολογικά από το δημοφιλές σουπερμάρκετ Whole Foods και, όπως έχει πει, θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης