Βίντεο: Όταν ο Robin Williams έλεγε ότι η αυτοκτονία δεν λύνει τα προβλήματα

Βίντεο: Όταν ο Robin Williams έλεγε ότι η αυτοκτονία δεν λύνει τα προβλήματα

Δείτε απόσπασμα από συνέντευξη στην οποία μιλούσε για την σκοτεινή κωμωδία «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»

Βίντεο: Όταν ο Robin Williams έλεγε ότι η αυτοκτονία δεν λύνει τα προβλήματα
«Η αυτοκτονία είναι μια μόνιμη πράξη, κόντρα σε προσωρινά προβλήματα». Αυτό είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο αγαπημένος ηθοποιός, Robin Williams. Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον κόσμο, ενώ ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως ότι ο ίδιος ο ηθοποιός ήταν εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής του.
  
Στη συνέντευξή του αυτήν, ο Robin Williams μιλούσε για την σκοτεινή κωμωδία «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», που βγήκε στις μεγάλες αίθουσες το 2009. Σε αυτήν ο Williams υποδυόταν έναν ανύπαντρο πατέρα και καθηγητή αγγλικών που ονειρεύεται να γίνει ένας διάσημος συγγραφέας. Διηγείται ότι θα εγκαταλείψει το γράψιμο εάν το επόμενο βιβλίο του αποτύχει και ότι φοβάται να είναι μόνος. Ανεπιτυχώς προσπαθεί να έρθει κοντά με τον 15χρονο γιο του, ο οποίος ένα βράδυ στραγγάλισε τυχαία τον εαυτό του σε ένα ερωτικό ατύχημα ασφυξίας στην κρεβατοκάμαρα του. 

Κλείσιμο


Για να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια για τον γιο του σκηνοθετεί το θάνατό του ως σκόπιμη αυτοκτονία. Γράφει ένα σημείωμα αυτοκτονίας στον υπολογιστή του και κρεμά το σώμα του στη ντουλάπα. Αρχικά, οι περισσότεροι από τους μαθητές και τους καθηγητές στο σχολείο δείχνουν αδιαφορία. Ωστόσο, ένας συμμαθητής του αποκτά αργότερα το σημείωμα αυτοκτονίας από τα αρχεία της αστυνομίας και το δημοσιεύει στην εφημερίδα του σχολείου και κάπως έτσι αρχίζει να κεντρίζει τον κόσμο με την γραφή του και να αποκτά φήμη κάτω από το όνομα του γιου του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης