Η Miley Cyrus περιτριγυρίζεται από... τσιγάρα χασίς!

Η Miley Cyrus περιτριγυρίζεται από... τσιγάρα χασίς!

Παραδόξως για εκείνη, εμφανίστηκε στη σκηνή ντυμένη με ένα  φουτουριστικό σύνολο γεμάτο λουλούδια

Η Miley Cyrus περιτριγυρίζεται από... τσιγάρα χασίς!
Όταν κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή για να πάρει το βραβείο της στα MTV ΕΜΑ του 2013, η Miley Cyrus άναψε ένα... περίεργο τσιγάρο. Και κατάφερε για ακόμα μια φορά να αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους φανς της, στην τελευταία της συναυλία το Σάββατο, στο Capital FM Summertime Ball.

Κλείσιμο


Η 21χρονη ποπ σταρ προσποιήθηκε ότι καπνίζει ένα από τα... τσιγαριλίκια που «κυκλοφορούσαν» στη σκηνή και σήκωναν ψηλά στον αέρα οι χορεύτριες της, οι οποίες είχαν καλυμμένες σχεδόν μόνο τις θηλές τους με ασημένια καλύμματα.



Η Miley είχε μπει για τα καλά σε... ρόλο χίπι, αλλά από το μέλλον – αυτή τη φορά ήταν ντυμένη (όλως παραδόξως) με ένα custom made Jeremy Scott for Moschino σύνολο. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να μην φοράει λουλούδια, ούτε και να λείπουν από κοντά της τα τσιγάρα χασίς – άλλο που δεν ήθελε η συγκεκριμένη!



Ανάμεσα στα άλλα παράδοξα της συναυλίας της είναι οι συνεχείς βρισιές της εκ μικροφώνου και το νερό που έριξε στο κοινό της, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν φαίνεται να τους πτοεί: για εκείνους η Miley Cyrus είναι είδωλο και της τα συγχωρούν όλα...








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης