Amy Adams: Διακοπές στο Λας Βέγκας

Amy Adams: Διακοπές στο Λας Βέγκας

Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε με πράσινο στράπλες μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα  της, το οποίο, όπως η ίδια έχει πει, διατηρεί με καθημερινή γυμναστική και προσεχτική διατροφή

Amy Adams: Διακοπές στο Λας Βέγκας
Μπορεί να μην κέρδισε το Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «American Hustle» όμως παραμένει μια από τις αγαπημένες και ιδιαίτερα ταλαντούχες κυρίες του Hollywood.



Κλείσιμο
Ο λόγος για την 39χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Amy Adams, η οποία εθεάθη να πίνει το ποτό της στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου MGM Grand Resort and Casino στο Λας Βέγκας, παρέα με μια φίλη της. Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε με πράσινο στράπλες μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα  της, το οποίο, όπως η ίδια έχει πει, διατηρεί με καθημερινή γυμναστική και προσεχτική διατροφή.



Η ίδια μάλιστα έχει πει ένα διατροφικό μυστικό που την κρατάει σε φόρμα: «Εχω πάντα μαζί μου αμύγδαλα. Θεωρώ ότι μου διώχνουν την πείνα και μου δίνουν πολλή ενέργεια όταν νιώθω ότι θέλω να φάω κάτι». Οσο για τις τέλειες αναλογίες της στο «American Hustle» ο σκηνοθέτης της της ταινίας, David O. Russell, έχει πει: «Είχε personal trainer και γυμναζόταν μαζί του σαν δαιμονισμένη. Προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε κάθε ρόλο και ήταν αφοσιωμένη σε αυτό».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης