Η Bush ασχολείται ενεργά και με τον ακτιβισμό, καθώς είναι μέλος σε αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως στις F Cancer, Run For the Gulf, and Global Green Gulf Relief. Είναι επίσης φανατική υποστηρίκτρια του Barack Obama
Από τα πιο σέξι κορίτσια της αμερικανικής σοουμπίζ, η Sophia Bush φόρεσε όσα λιγότερα μπορούσε και πόζαρε στις σελίδες του γνωστού αντρικού περιοδικού «Maxim» του Απριλίου.
Η Bush γεννήθηκε στην Καλιφόρνια πριν από 31 χρόνια και είναι ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και περιστασιακά μοντέλο. Εγινε γνωστή από την εμφάνισή της στην αμερικανική τηλεοτπική σειρά «One Tree Hill» (2003-2012) υποδυόμενη την Brooke Davis. Εχει επίσης εμφανιστεί και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ αυτών στις «Nip Tuck» και «Law & Order». Το 2007 έχει κερδίσει 3 βραβεία στα Teen Choice Awards και ένα την επόμενη χρονιά.
Υπήρξε παντρεμένη για ένα χρόνο (από το 2005 μέχρι το 2006) με τον ηθοποιό Chad Michael Murray. Τα περιοδικά «Maxim» και «People» την έχουν χαρακτηρίσει ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Η Bush εκτός από όλα τα άλλα ασχολείται και ενεργά με τον ακτιβισμό, καθώς είναι μέλος σε αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως στις F Cancer, Run For the Gulf, and Global Green Gulf Relief. Είναι επίσης φανατική υποστηρίκτρια του Barack Obama.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας