Sophia Bush: Ομορφη και φιλάνθρωπος

Sophia Bush: Ομορφη και φιλάνθρωπος

Η Bush ασχολείται ενεργά και με τον ακτιβισμό, καθώς είναι μέλος σε αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως στις  F Cancer, Run For the Gulf, and Global Green Gulf Relief. Είναι επίσης φανατική υποστηρίκτρια του Barack Obama

Sophia Bush: Ομορφη και φιλάνθρωπος
Από τα πιο σέξι κορίτσια της αμερικανικής σοουμπίζ, η Sophia Bush φόρεσε όσα λιγότερα μπορούσε και πόζαρε στις σελίδες του γνωστού αντρικού περιοδικού «Maxim» του Απριλίου.

Η Bush γεννήθηκε στην Καλιφόρνια πριν από 31 χρόνια και είναι ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και περιστασιακά μοντέλο. Εγινε γνωστή από την εμφάνισή της στην αμερικανική τηλεοτπική σειρά «One Tree Hill» (2003-2012) υποδυόμενη την Brooke Davis. Εχει επίσης εμφανιστεί και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ αυτών στις «Nip Tuck» και «Law & Order». Το 2007 έχει κερδίσει 3 βραβεία στα Teen Choice Awards και ένα την επόμενη χρονιά.

Κλείσιμο
Υπήρξε παντρεμένη για ένα χρόνο (από το 2005 μέχρι το 2006) με τον ηθοποιό Chad Michael Murray. Τα περιοδικά «Maxim» και «People» την έχουν χαρακτηρίσει ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Η Bush εκτός από όλα τα άλλα ασχολείται και ενεργά με τον ακτιβισμό, καθώς είναι μέλος σε αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως στις  F Cancer, Run For the Gulf, and Global Green Gulf Relief. Είναι επίσης φανατική υποστηρίκτρια του Barack Obama.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης