Όσκαρ 2014: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Όσκαρ 2014: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Η Lupita Nyong’o έλαμψε μέσα στο αρχαιοελληνικής γραμμής φόρεμα Prada, η Angelina Jolie μέσα στην απαστράπτουσα δημιουργία του οίκου Ellie Saab και η Κέιτ Μπλάνσετ με το -ασορτί με το βραβείο Όσκαρ που κέρδισε-χρυσό φόρεμα της Armani Prive

Όσκαρ 2014: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί



Κλείσιμο
Η πιο καλοντυμένη της βραδιάς

Το γαλάζιο φόρεμα Prada, αρχαιολληνικής γραμμής με το οποίο εμφανίστηκε η νικήτρια του Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου, Lupita Nyong’o φαίνεται ότι κέρδισε τη μάχη στο κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός από την Κένυα χρίστηκε ως η πιο καλοντυμένη της βραδιάς, και κατάφερε να τραβήξει όλα τα φωτογραφικά φλας πάνω της. «Αυτό το Prada φτιάχτηκε για μένα. Είναι γαλάζιο και μου θυμίζει τον ουρανό του Nairobi» είπε στο αμερικανικό δίκτυο E!








H μάχη του Χρυσού: Cate Blanchett VS Angelina Jolie

Σε λάμψη ανταγωνίστηκε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, Cate Blanchett που κατέκτησε το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην «Θλιμένη Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν, την απόλυτη σταρ Angelina Jolie. Η Blanchett εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με  ένα χρυσό φόρεμα Armani Prive το οποίο συνδύασε με υπέροχα κοσμήματα Chopard και η Angelina Jolie με μία επίσης χρυσή δημιουργία του οίκου Ellie Saab κεντημένη με χάντρες και με λεπτομέρειες από διαφάνεια. «Είναι βαρύ (το φόρεμα) αλλά το λατρεύω» είπε η Blanchett για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.




Blue mood: Amy Adams-Sandra Bullock
Μαθήματα κομψότητας έδωσε η Amy Adams με το στράπλες μπλε Gucci φόρεμα που επέλεξε να φορέσει γιατί όπως είπε «το ένιωσε δικό της». Την συγκεκριμένη εμφάνιση ανέδειξε με κοσμήματα Tiffany’s. Το βαθύ μπλε επέλεξε και η Sandra Bullock. Η τουαλέτα της 49χρονης Bullock έφερε την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που φορούσε ήταν του οίκου Schwartz.








All time classic black

H καλλονή Charlize Theron έλαμψε μέσα από το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Christian Dior   με λεπτομέρειες από διαφάνεια και βαθύ ντεκολτέ. Το κλασσικό μαύρο επέλεξε και η περσινή νικήτρια Anne Hathaway που εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα Gucci κεντημένο με πέτρες. Με total black look εμφανίστηκε η σεξοβόμβα του «Λύκου της Wall Street» Margot Robbie. Η 23χρονη ηθοποιός,  έγινε μελαχρινή και περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μάξι μαύρο φόρεμα που δίχασε τους θαυμαστές της. Τέλος, η Julia Roberts εμφανίστηκε με επίσης μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα και peplum Givenchy, τα κοσμήματα που επέλεξε ήταν Bulgari.


Jennifer Lawrence
Aσορτί με το κόκκινο χαλί ήταν το φόρεμα της Jennifer Lawrence. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα στράπλες φόρεμα του οίκου Dior που συνδυάσε  με clutch Ferragamo και μαύρα πέδιλα Brian Atwood. Η φωτογραφία της Lawrence από τη νέα τούμπα της στο κόκκινο χαλί, διαφήμισε ακόμα περισσότερο τη συγκεκριμένη δημιουργία!


Jennifer Garner

H Jennifer Garner με φόρεμα με κρόσσια Oscar de la Renta, το οποίο συνδύασε με πέδιλα Brian Atwood και clutch επίσης Oscar de la Renta.


Emma Watson
H Emma Watson  επέλεξε ένα λαμέ φόρεμα Vera Wang που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο με κοσμήματα Chanel Fine Jewelry.


Penélope Cruz

H πάντα chic Penélope Cruz επέλεξε ένα ροζ φόρεμα με έναν ώμο Giambattista Valli Couture, το συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα Chopard.


Kate Hudson

H Kate Hudson μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, επέλεξε ένα φόρεμα Atelier Versace Spring 2014 και πέδιλα Vibe του Jimmy Choo.

Jessica Biel
H Jessica Biel επέλεξε ένα strapless φόρεμα Chanel το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Tiffany & Co. Blue Book Collection.


Camila Alves
H σύζυγός του μεγάλου νικητή McConaughey , Camila Alves ανέδειξε την εξωτική ομορφιά της με το υπέροχο φόρεμα σε παστέλ απόχρωση Gabriela Cadena.

Lady Gaga
H Lady Gaga με strapless φόρεμα Atelier Versace Spring 2014 Couture.


Maria Menounos
H Maria Menounos με ένα υπέροχο κεντημένο λαμπερό φόρεμα της σχεδιάστριας Johanna Johnson.

Naomi Watts
Ανανεωμένη και πολύ λαμπερή εμφανίστηκε η Naomi Watts. Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το λευκό φόρεμα Calvin Klein Collection το οποίο συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα Bvlgari.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης