Εlizabeth Taylor: Αν ζούσε θα γινόταν 82 ετών

Εlizabeth Taylor: Αν ζούσε θα γινόταν 82 ετών

Η ερωτική ζωή της Liz Taylor ήταν πολυτάραχη και η ίδια είχε αποσπάσει τον τίτλο της μοιραίας γυναίκας, αφού είχε κάνει 8 γάμους με 7 συντρόφους. Ο μεγάλος όμως έρωτας της ζωής της υπήρξε ο Richard Burton, με τον οποίο παντρεύτηκε δυο φορές

Εlizabeth Taylor: Αν ζούσε θα γινόταν 82 ετών
Τα 82 της χρόνια θα έκλεινε σήμερα αν ζούσε μια από τις μεγάλες κυρίες του Hollywood, η Elizabeth Taylor, την οποία τιμάει η «The Huffington Post» δημοσιεύοντας μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της αξέχαστης σταρ. Η  φωτογραφία μάλιστα που ανέβασε η εφημερίδα στο λογαριασμό της στο Twitter είναι τραβηγμένη το 1947 όταν η Taylor ήταν 15 ετών.

Κλείσιμο


Η Elizabeth Taylor γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1932 στο Χάμστεντ του Λονδίνου. Το 1943, και ενώ ήταν μόλις 11 ετών, ξεκινάει την καριέρα της, παίζοντας στην ταινία «Σιωπηλός Κατήγορος». Μερικές από τις πιο γνωστές της ταινίες ήταν «ο Γίγας», 1957, «Η Λυσσασμένη Γάτα» 1959, «Ζήσαμε την Αμαρτία» και «Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», 1966.



Η ερωτική ζωή της Liz Taylor ήταν πολυτάραχη και η ίδια είχε αποσπάσει τον τίτλο της μοιραίας γυναίκας, αφού είχε κάνει 8 γάμους με 7 συντρόφους. Ο μεγάλος όμως έρωτας της ζωής της υπήρξε ο Richard Burton, με τον οποίο παντρεύτηκε δυο φορές. Η Taylor είχε επίσης ρεκόρ εμφανίσεων σε εξώφυλλα περιοδικών - 11 εμφανίσεις στο «Life Magazine» και 14 στο περιοδικό «People» - έρχεται δεύτερη στην κατάταξη, μετά την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Εφυγε από τη ζωή στις 23 Μαρτίου 2011.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης