Cara Delevigne και Michelle Rodriguez: Ναι, είμαστε ερωτευμένες

Cara Delevigne και Michelle Rodriguez: Ναι, είμαστε ερωτευμένες

Αποκαλύψε τη σχέση του με την ηθοποιό Michelle Rodriguez το ακριβοπληρωμένο μοντέλο, μετά από περίπου δύο μήνες φημών...

Cara Delevigne και Michelle Rodriguez: Ναι, είμαστε ερωτευμένες


Κλείσιμο

Η Βρετανίδα Cara είναι από καλλιτεχνική οικογένεια που αγαπάει τη μόδα, και η αδερφή της Poppy, διαπρέπει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων διαφημίζoντας εσώρουχα του βεληνηκούς των Agent Provocateur.

Και φαίνεται οτι η οικογένεια έχει δώσει την ευλογία της στην Cara, καθώς πριν λίγες ώρες το μοντέλο ανακοίνωσε δημόσια ότι είναι ερωτευμένη. Η Cara δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο στη Νέα Υόρκη μετά από fashion show: «Ναι, την αγαπώ, είναι καταπληκτική», μιλώντας για τη Michelle Rodriguez.

Ταυτόχρονα, η σύντροφος της, ηθοποιός Michelle Rodriguez, αποφάσισε να παραδεχτεί και αυτή δημόσια πως ναι βγαίνει με την κατά δεκατέσσερα χρόνια νεώτερη της καλλονή από τη Βρετανία.

Οι ζωές τους μοιράζονται μεταξύ Βρετανίας και Νέας Υόρκης και όπως δήλωσε η Michelle, παρ' ολη την διαφορά ηλικίας είναι «όλα τέλεια».

Τα νέα έχουν ενθουσιάσει όχι μόνο κουτσομπολίστικα site, αλλά και έγκριτες εφημερίδες όπως ο Independent που σημειώνουν οτι δύο πανέμορφες γυναίκες που παραδέχονται ανοιχτά την σεξουαλικότητα τους, βοηθούν να αλλάξουν τα στερεότυπα και ενθαρύνουν τις γυναίκες που κρύβουν την σεξουαλικότητα τους να την παραδεχτούν ανοιχτά.

Να ζήσουν και να ευτυχήσουν τα κορίτσια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης