Γκαλ Γκαντότ: Η νέα «Wonder Woman» ήταν... κομάντο στο Ισραήλ!

Γκαλ Γκαντότ: Η νέα «Wonder Woman» ήταν... κομάντο στο Ισραήλ!

Το κορίτσι που «έκλεψε» την παράσταση από τους Βιν Ντίζελ και Πολ Γουόκερ στη σειρά ταινιών «The Fast and the Furious», θα εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο φιλμ του Ζακ Σνάιντερ, «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν»

Γκαλ Γκαντότ: Η νέα «Wonder Woman» ήταν... κομάντο στο Ισραήλ!
Έχει υπάρξει «Μις Ισραήλ», έχει εμφανιστεί στη σειρά ταινιών «The Fast and the Furious», στο πλευρό του Βιν Ντίζελ και του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ, και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το «άλμα» στην καριέρα της, υποδυόμενη τη «Wonder Woman», στη νέα ταινία «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν» («Batman vs Superman»).



Κλείσιμο
Κι αν η επιλογή του Χένρι Κάβιλ στο ρόλο του Σούπερμαν ήταν η αναμενόμενη, μετά την επιτυχία της τελευταίας ταινίας της σειράς, αυτή του Μπεν Άφλεκ, που θα κληθεί να φορέσει τη στολή του Μπάτμαν, αντί του Κρίστιαν Μπέιλ, έγινε δεκτή με πολλές επικρίσεις από του φαν του σκοτεινού κόμικ ήρωα, που κακλείται από καιρού εις καιρόν να αντιμετωπίσει το έγκλημα στην Γκόθαμ Σίτι.



Η Γκαλ Γκαντότ, πάντως, είναι ένα πρόσωπο, στο οποίο όλοι συμφωνούν ότι... αξίζει ο ρόλος της «Wonder Woman». Οι φωτογραφίες, εξάλλου, που έχουν δημοσιευθεί ανά καιρούς στο Διαδίκτυο και σε περιοδικά σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.



«Wonder Woman! Τόσο συναρπαστικό! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευτυχισμένη είμαι!» έγραψε η ίδια η Ισραηλινή καλλονή στο λογαριασμό της στο Twitter, επιβεβαιώνοντας την είδηση της επιλογής από τη Warner, εταιρεία παραγωγής της νέας ταινίας του Ζακ Σνάιντερ («300»).



Η 28χρονη μελαχρινή με το εκπληκτικό σώμα και το πανέμορφο πρόσωπο οδηγεί μια μαύρη μηχανή Ducati και λατρεύει την ταχύτητα. Αυτό ωστόσο που εντυπωσιάζει, αν ανατρέξει κανείς στο βιογραφικό της, είναι πως έχει εκπαιδευτεί και στον ισραηλινό στρατό, υπηρετώντας κανονικά την 24μηνη, υποχρεωτική στρατιωτική της θητεία!



To 2004 κέρδισε τον τίτλο «Μις Ισραήλ» και λίγο μετά παντρεύτηκε έναν επιχειρηματία κτηματομεσιτικών. Μαζί του απέκτησε μια κόρη (δέκα ετών σήμερα), αλλά 3,5 χρόνια αργότερα ήρθε το διαζύγιο.



Ακολούθησαν οι πρώτοι μικροί ρόλοι, αλλά ευρέως γνωστή έγινε ως η «Gisele Harrabo» από το «Fast and Furious».



Ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ δήλωσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί της, ενώ στους κύκλους του Χόλιγουντ ακούγεται πως η μελαχρινή καλλονή «έφαγε» το ρόλο από μεγάλα φαβορί, όπως η Όλγα Κουριλένκο, η Τζέιμι Αλεξάντερ και η Ελοντί Γιουνγκ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης