Karlie Kloss: Όταν ένας «άγγελος» γυμνάζεται στην παραλία

Karlie Kloss: Όταν ένας «άγγελος» γυμνάζεται στην παραλία

Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και συγκαταλέγεται στην σέξι παρέα των «καυτών» αγγέλων της Victoria’s Secret

Karlie Kloss: Όταν ένας «άγγελος» γυμνάζεται στην παραλία
Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και συγκαταλέγεται στην σέξι παρέα των «καυτών» αγγέλων της Victoria’s Secret.

Ο λόγος για την  21χρονη Karlie Kloss η οποία  με ύψος 1,85, κάνει όλα τα βλέμματα να καρφώνονται επάνω της, κάθε φορά που βγαίνει στους δρόμους.

Αυτή τη φορά η Karlie εθεάθη σε παραλία στα St. Barths στην Καραϊβική να κάνει γυμναστική για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης.

Κλείσιμο
Φορώντας ένα μπλε, εφαρμοστό μπλουζάκι και ένα μαύρο σορτσάκι η  Kloss μας έδειξε πόσο ευλύγιστη είναι πάνω στην άμμο. Ωστόσο, σε κάποιες από τις φωτογραφίες, η νεαρή φαίνεται απλά εξουθενωμένη.

Η 20χρονη καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ το 2006. Πρόσωπο πολλών γνωστών εταιρειών όπως οι Louis Vuitton, Donna Karan, Lacoste και Lanvin, η Karlie ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως θεωρείται σήμερα κορυφαία στον χώρο της και δηλώνει πώς προερχόμενη από μια μικρή πόλη στο Μιζούρι των ΗΠΑ, δεν φανταζόταν.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης