Χώρισαν η Rosie Huntington και ο Jason Statham

Χώρισαν η Rosie Huntington και ο Jason Statham

Ο Transporter έμεινε χωρίς… «αγγελάκι»


Χώρισαν η Rosie Huntington και ο Jason Statham
Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με τις κολλητές της στην Ίμπιζα, όμως τη Δευτέρα «έσκασε» σα βόμβα η είδηση ότι τελικά η Rosie Huntington - Whiteley δε θέλει να «ξεσκάσει» μόνο από τη δουλειά της.

Πηγές κοντά στο 26χρονο μοντέλο και ηθοποιό ισχυρίζονται ότι είναι, επίσης, σε… «διάλειμμα» από τον εδώ και χρόνια σύντροφό της και Transporter της μεγάλης οθόνης, Jason Statham.

Κλείσιμο
Παρά τις φήμες που ήθελαν τον 45χρονο ηθοποιό να είναι έτοιμος να γονατίσει μπροστά της και να της ζητήσει να γίνει η γυναίκα του, πηγή κοντά αναφέρει ότι το ζευγάρι δεν τα πάει και τόσο καλά και ότι η διαφορά 19 χρόνων που έχουν έχει οδηγήσει το ζευγάρι σε διάσταση με την ελπίδα να καταφέρουν να κρατήσουν «ζωντανή» την εύθραυστη σχέση τους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της DailyMail, φαίνεται ότι ρόλο έπαιξε και η απροθυμία του Statham να ζητήσει το χέρι της Huntington – Whiteley.

Ο δοκιμαστικός χωρισμός ακολουθεί τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί τον Ιούνιο με τον Jason να βρίσκεται στο Μανχάταν περιτριγυρισμένος από γυναίκες και πίνοντας κρασί.

Ο γιος ενός εμπόρου του δρόμου που πλέον θεωρείται ως το μεγαλύτερο αστέρι της Βρετανίας στο Χόλιγουντ εθεάθη να επιστρέφει συνοδευμένος από άγνωστες γυναίκες σπίτι του και όχι από την Huntington-Whiteley που δεν είχε δώσει το παρόν στο εν λόγω πάρτι.

Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ότι ο Statham φλέρταρε με γυναίκες, ενώ λίγες μέρες πριν είχε γίνει γνωστή η πρόθεσή του να αποδείξει την αφοσίωσή του στο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, ζητώντας τη σε γάμο. Όμως το ζευγάρι διέψευσε τις φήμες και το δαχτυλίδι των αρραβώνων δε φωτογραφήθηκε ποτέ στο χέρι του μοντέλου.

Αντ' αυτού, η Huntington, που είναι από το ποθητά μοντέλα της Victoria’s Secret και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως στο Transformers: Dark of the Moon, εντοπίστηκε να περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές μόνη - απολαμβάνοντας την παραλία και τον ήλιο παρέα με πέντε φίλες της.

Το μοντέλο, που έχει κοσμήσει αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών και πέρυσι κέρδισε £5 εκατ., έφτασε στην Ίμπιζα, την Κυριακή και δε σταματά να μοιράζεται φωτογραφικά στιγμιότυπα των διακοπών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε: «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Αγαπούν ο ένας τον άλλο πάρα πολύ και δεν έχουν κάνει μια ανακοίνωση, επειδή συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ξαναείναι μαζί. Όμως τα πράγματα μεταξύ τους δεν ήταν καλά, υπήρξαν πολλοί καβγάδες και οι δύο χρειάζονται χώρο και χρόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν και σχεδόν 20 χρόνια διαφορά ηλικίας μεταξύ τους – έχουν πολλά να λύσουν».

Το ζευγάρι φέρεται να προσπαθεί να καταλαγιάσει τις φήμες, μιας και ακόμα προσπαθεί για τη σχέση του.
Η είδηση του time-out ακολουθεί την κατάθεση αγάπης που έκανε η Huntington - Whiteley στο περιοδικό Elle, η οποία θα δημοσιευθεί τον Οκτώβριο.

Μιλώντας στο περιοδικό, το καλλίγραμμο μοντέλο είπε: « Πολλά μοντέλα είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις για τη σταθερότητα. Βεβαίως, όχι πάντα με σπουδαίους άνδρες, αλλά άτομα που τους προσφέρουν πολλά, κάτι ήρεμο που τις προσγειώνει. Έτσι βλέπω και εγώ τη σχέση μου. Βέβαια, εγώ τη βλέπω με πολλούς τρόπους , αλλά από τα πιο όμορφα πράγματα είναι ότι νιώθω σαν στο σπίτι όπου και αν είμαι στον κόσμο, εξαιτίας του. Έχεις κάποιον σημαντικό για σένα άνθρωπο να τρέξεις κοντά του όταν γίνονται αναποδιές».

Το ζευγάρι εθεάθη μαζί για τελευταία φορά στις 17 Αυγούστου, αλλά παρόλο που περπατούσαν χέρι-χέρι φαινόταν να μην απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010, όταν παρευρέθηκαν από κοινού στο Coachella Valley Music and Arts Festival, στην Καλιφόρνια, ενώ τον περισσότερο χρόνο τον περνούσαν μαζί στο Λος Άντζελες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης