Μαθήματα γιόγκα σε 250 πολίτες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας έκανε πρόσφατα η Miranda Kerr, στα πλαίσια της καμπάνιας για την «Ωρα της Γης» 2013,
Μαθήματα γιόγκα σε 250 πολίτες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας έκανε πρόσφατα η Miranda Kerr, στα πλαίσια της καμπάνιας για την «Ωρα της Γης» 2013, «I Will If You Will». Η μέρα που είναι αφιερωμένη στη γη θα είναι η 23η Μαρτίου 2013 και πάνω από 200 χιλιάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο θα επιδοθούν σε οικολογικές πράξεις με το σύνθημα όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.