Kim Kardashian-Kanye West: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Από την ημέρα που έγιναν ζευγάρι οι δυο τους δεν σταματούν να μιλούν στους δικούς τους ανθρώπους για τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο....

Αυτή είναι μια από τις πιο sexy γυναίκες της Αμερικής και ερωτική φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών και εκείνος ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της μουσικής. Ο λόγος για την εκρηκτική Kim Kardashian  και τον ράπερ Kanye West που ο μεταξύ τους έρωτας, τους έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά. 

Από την ημέρα που έγιναν ζευγάρι οι δυο τους δεν σταματούν να μιλούν στους δικούς τους ανθρώπους για τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο με τον τραγουδιστή να δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την νέα και συνήθως άστατη στα ερωτικά της Kim. 

Όπως λένε φίλοι το τραγουδιστή: "Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος νιώθει τόσα έντονα συναισθήματα για μια γυναίκα. Θέλει να είναι συνεχώς μαζί της. Του έχει πάρει τα μυαλά". Και όχι άδικα, καθώς η Kardashian μόνο καμία τυχαία δεν είναι. Όπως όλα έχουν δείξει μέχρι τώρα ξέρει καλά να χειρίζεται τους εκάστοτε αγαπημένους της παρά του ότι οι προηγούμενες σχέσεις  αλλά και ο γάμος της δεν κράτησαν πολύ. 

Τώρα το ερώτημα που επικρατεί στο Hollywood και τα στοιχήματα που καθημερινά πέφτουν στο τραπέζι, είναι πόσο θα καταφέρει η Kim να κρατήσει αυτή την σχέση, καθώς οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις δεν είναι και το πιο δυνατό της σημείο….
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr