Το "αγόρι" της Lana Del Ray

Το "αγόρι" της Lana Del Ray

Αυτή τη στιγμή, μετά τη συνεργασία με τη LDR και την εμφάνισή του στα videoclips της, δεν προλαβαίνει καν να απαντήσει στις προτάσεις που δέχεται

Το "αγόρι" της Lana Del Ray
Όχι, δεν συνδέονται ερωτικά, αν και μετά από τις περιπτύξεις τους στα videoclips της τίποτα δεν αποκλείεται. Ωστόσο, δηλώνει «μη διαθέσιμος» για τα κορίτσια. Το όνομά του είναι Bradley Soileau και έχει μόλις έξι μήνες από τότε που κάποιος τον «ανακάλυψε» στη Νέα Υόρκη -την πόλη όπου όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα- και τον έβαλε στη βιομηχανία της μόδας, παρά τα tattoos που καλύπτουν κάθε ίντσα σχεδόν του γραμμωμένου του κορμιού.

Αυτή τη στιγμή, μετά τη συνεργασία με τη Lana Del Rey και την εμφάνισή του στα videoclips της, δεν προλαβαίνει καν να απαντήσει στις προτάσεις που δέχεται, ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει από τους 300 followers που είχε στο twitter στην προ- Lana εποχή, έφτασε τους 1600! Πόσο σημαντική είναι όμως η προβολή για ένα αγόρι από τη Λουιζιάνα που ήθελε να γίνει αρχαιολόγος και –όταν μεγάλωσε λίγο- δημοσιογράφος;

Ο ίδιος λέει πως δεν τον ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι της δουλειάς. Αυτό που πραγματικά θέλει είναι να συνεχίσει το modeling για ακόμα πέντε χρόνια, ώστε να βγάλει κάποια χρήματα και να μπορέσει να στραφεί και πάλι στην παραγωγή μουσικής, αφού ο λόγος για τον οποίο είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη δυόμιση χρόνια νωρίτερα ήταν να γίνει dj.

Όπως δηλώνει απροκάλυπτα, ο Bradley είχε μια μάλλον «άγρια» νεανική ηλικία, αποτέλεσμα της οποίας είναι και τα δεκάδες tattoos του χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες. Του αρέσει να παίζει τις δικές του μελωδίες στην κιθάρα, με την οποία ασχολείται από τα οκτώ του, ενώ στα hobbies του προσθέτει ακόμα το skateboarding, τη μουσική, τα ρούχα και τις καλές ταινίες.

 
Κλείσιμο

 

 

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης