Ο σταρ του Χόλιγουντ δημοσίευσε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, όπου οι δυο τους απαθανατίζονται αγκαλιασμένοι, ενώ δήλωσε ευγνώμων για τη γνωριμίας τους. Όπως ανέφερε, μετά τον θάνατό της ο κόσμος του δεν θα είναι το ίδιο φωτεινός.
Αποχαιρετώντας την Κάθριν Ο'Χάρα, ο Πέδρο Πασκάλ έγραψε στην αναρτησή του: «Ω, τι προνόμιο να βρίσκομαι κοντά σου, ιδιοφυΐα. Αιώνια ευγνώμων. Υπάρχει λιγότερο φως στον κόσμο μου. Αυτός ο τυχερός κόσμος που σε είχε, θα σε κρατήσει για πάντα. Μία και μοναδική».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.