Θα το… πάρει το κορίτσι ο Brad Pitt;

Θα το… πάρει το κορίτσι ο Brad Pitt;

Αν και οι δυο τους υποστήριζαν πως θα παντρευτούν όταν νομιμοποιηθούν οι γάμοι των ομοφυλοφίλων στις πολιτείες της Αμερικής….

Θα το… πάρει το κορίτσι ο Brad Pitt;
Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι ένα ζευγάρι που απασχολεί σχεδόν καθημερινά τα μέσα, ενώ οι paparazzi στήνουν ώρες καρτέρι για μία τους φωτογραφία. 

Αν και οι δυο τους υποστήριζαν πως θα παντρευτούν όταν νομιμοποιηθούν οι γάμοι των ομοφυλοφίλων στις πολιτείες της Αμερικής ο όμορφος ηθοποιός σε νέα του συνέντευξη δηλώνει ότι ίσως ανέβει ξανά τα σκαλιά της… εκκλησίας!

«Δε νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το αποφύγουμε», δήλωσε ο Brad Pitt, ο οποίος αποκαλύπτει πως δε μπορεί να περιμένει μέχρι να έρθει η ώρα που η Angelina Jolie θα γίνει και επισήμως γυναίκα του.
Κλείσιμο

Σε συνέντευξή στο Hollywood Reporter, ο ηθοποιός δε μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την εδώ και επτά χρόνια σύντροφό του, αποκαλύπτοντας τα εξής:

«Δηλώσαμε πριν από καιρό πως δεν επρόκειτο να το κάνουμε (σ.σ. να παντρευτούμε) μέχρι να μπορεί να παντρευτεί ο οποιοσδήποτε. Όμως, δε νομίζω πως είμαστε σε θέση να περιμένουμε».

Καταλυτικό παράγοντα για την μεταστροφή αυτή δήλωσε πως αποτελούν τα έξι παιδιά τους, αν και οι φήμες θέλουν την Angelina να διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πάραυτα, ο Brad Pitt επανέλαβε την υποστήριξη του προς τους γάμους των ομοφυλοφίλων και δήλωσε σχετικά: «Το να είσαι ερωτευμένος με κάποιον και να αποκτάς μαζί του μία οικογένεια θέλοντας να δεσμευτείς χωρίς να είσαι σε θέση να το κάνεις αυτό είναι γελοίο, απλά γελοίο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης