Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του φιλμ του 2006 ξεκινά γυρίσματα αυτή την εβδομάδα σε Νέα Υόρκη και Ιταλία. Στην ομάδα του καστ προστίθεται ο Κένεθ Μπράνα, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύζυγο της Στριπ.
'Devil Wears Prada 2’ Starts Filming with Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt and Stanley Tucci https://t.co/56d6BZ0sdD
Η αρχική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο, αφηγείται την ιστορία της Άντι (Χάθαγουεϊ), μιας απόφοιτης δημοσιογραφίας που βρίσκει δουλειά ως βοηθός της Μιράντα Πρίστλι (Στριπ), της σιδηράς κυρίας του περιοδικού μόδας Runway – ενός χαρακτήρα εμπνευσμένου από την Άννα Γουίντουρ.
Η Άντι μαθαίνει τα μυστικά του κόσμου της μόδας χάρη στη συναδέλφισσά της (Μπλαντ). Η ταινία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, αποφέροντας 326 εκατομμύρια δολάρια στο box office, ενώ χάρισε στη Στριπ μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.
Το σίκουελ, όπως είχε ήδη αναφερθεί, φέρνει τη Μιράντα Πρίστλι να παραμένει στην ηγεσία του Runway, το οποίο πλέον βρίσκεται σε παρακμή λόγω των πιέσεων της ψηφιακής εποχής. Η πρώην βοηθός της Μπλαντ έχει πλέον εξελιχθεί σε υψηλόβαθμο στέλεχος ενός πολυεθνικού ομίλου πολυτελών brands, που συνεχίζει να διαφημίζεται στο Runway, δημιουργώντας νέα δυναμική στη μεταξύ τους σχέση.
Κλείσιμο
Ο Στάνλεϊ Τούτσι επιστρέφει επίσης στον ρόλο του Νάιτζελ Κίπλινγκ, του καλλιτεχνικού διευθυντή του περιοδικού, ενώ ο Κένεθ Μπράνα αναλαμβάνει τον ρόλο του συζύγου της Πρίστλι.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.