Η Τζένιφερ Λόπεζφρόντισε με τον δικό της τρόπο να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες. Η Λατίνα σταρ χάρισε μερικά από τα δικά της αντικείμενα σε όσους τα είχαν ανάγκη. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στενός της φίλος στην PageSix, η τραγουδίστρια και ηθοποιός δώρισε πράγματα από την ντουλάπα της στα θύματα.
«Κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. Έχει δωρίσει αμέτρητα αντικείμενα», αναφέρει η πηγή. Όπως λέει στη συνέχεια, πρόκειται κυρίως για ρούχα, τόσο για γυναίκες, όσο και για παιδιά, καθώς πολλές οικογένειες έχουν χάσει τα σπίτια τους και κατά συνέπεια, τα προσωπικά τους αντικείμενα. «Τους έχει δωρίσει πολλά πράγματα, όπως παπούτσια, σακάκια, κουβέρτες, μπλουζάκια, ακόμα και παιδικά ρούχα», λέει το ίδιο άτομο.
Σημείωσε επίσης, πως με τον τρόπο αυτό η Λατίνα σταρ ελπίζει να βοηθηθούν κάποιες οικογένειες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ανάγκη. «Η Τζένιφερ κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη να αντικαταστήσουν όλα αυτά που έχασαν στις πυρκαγιές», δήλωσε. Πρόσθεσε ακόμα: «Τους έστειλε ακόμα δεκάδες πακέτα από τη σειρά της με προϊόντα περιποίησης δέρματος, όπως ενυδατικές κρέμες και καθαριστικά. Δώρισε επίσης, αντικείμενα στην εκστρατεία "The A List LA Fire Relief" και αυτό είναι ένα μόνο από τα πράγματα που έχει κάνει για την κοινότητά της».
Η οργάνωση αυτή παρέχει ρούχα και βασικά προϊόντα σε οικογένειες που εκτοπίστηκαν ή επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Μέχρι στιγμής, πάνω από 12.000 σπίτια, άλλα κτίρια και οχήματα απανθρακώθηκαν ή υπέστησαν ζημιές, ενώ ολόκληρα προάστια αφανίστηκαν. Κάπου 88.000 άνθρωποι συνεχίζουν να είναι εξαναγκαστικά εκτοπισμένοι κι οι νεκροί είναι τουλάχιστον 25.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.