Βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι των «ΜακΚάλιστερ» από την ταινία «Home Alone» του 1990. Τον Μάιο το ακίνητο με τα πέντε υπνοδωμάτια και τα έξι μπάνια που βρίσκεται σε προάστιο του Σικάγο, στο Ιλινόις των ΗΠΑ, τέθηκε προς πώληση στα 5,25 εκατομμύρια δολάρια.
Στον ιστότοπο της εταιρείας αγοραπωλησίας ακινήτων «Coldwell Banker Realty» όπου ήταν δημοσιευμένη η αγγελία για την κατοικία αναφέρεται τώρα «εκκρεμεί πώληση», που σημαίνει ότι ο πωλητής έχει αποδεχτεί μια προσφορά.
Το εξωτερικό της έπαυλης χρησιμοποιήθηκε ως το σπίτι της οικογένειας ΜακΚάλιστερ τόσο στο «Home Alone» του 1990 όσο και στη συνέχεια του 1992 «Home Alone 2: Lost in New York».
Ο ηθοποιός Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος υποδύθηκε τον Κέβιν ΜακΚάλιστερ στις ταινίες, παραδέχτηκε ότι είχε σκεφτεί να αγοράσει το σπίτι όταν κυκλοφόρησε στην αγορά νωρίτερα φέτος.
Το σπίτι, το οποίο είναι 836 τετραγωνικά μέτρα, χτίστηκε το 1921 και διαθέτει τέσσερα τζάκια, δύο δωμάτια πλυντηρίων, δύο υδρομασάζ, χώρο αναψυχής, ένα γυμναστήριο, μια ιδιωτική αίθουσα κινηματογράφου και ένα κλειστό αθλητικό γήπεδο.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας