Τέιλορ Σουίφτ: Τα «βάζει» με την Κιμ Καρντάσιαν στο νέο της άλμπουμ

Τέιλορ Σουίφτ: Τα «βάζει» με την Κιμ Καρντάσιαν στο νέο της άλμπουμ

Η κόντρα των δύο γυναικών ξεκίνησε το 2016

swift-kim_k
Η κόντρα της Τέιλορ Σουίφτ με την Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να συνεχίζεται.

Σχεδόν μια δεκαετία αφότου άρχισε η διαμάχη τους, η τραγουδίστρια φαίνεται να ρίχνει αιχμές στην Καρντάσιαν σε ένα τραγούδι στο νέο της άλμπουμ, «The Tortured Poets Department: The Anthology».

Στο κομμάτι «thanK you aIMe», η Σουίφτ τραγουδάει για έναν «μπρονζέ, μαυρισμένο με σπρέι» νταή που η μαμά της «εύχεται να ήταν νεκρή».

Οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν ότι τα κεφαλαία στον τίτλο του κομματιού συναρμολογούν το μικρό όνομα της ριάλιτι σταρ.
Κλείσιμο
«Το ότι η Τέιλορ έκανε ένα τραγούδι κατά της Κιμ K δεν ήταν στην bingo κάρτα μου για το 2024, αλλά ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη», έγραψε ένας φαν της Σουίφτ στο Twitter.

Ένας άλλος σημείωσε: «Η Τέιλορ είπε ότι δεν σε συγχωρώ Κιμ Καρντάσιαν».

Στο τραγούδι, η Σουίφτ αναφέρει ότι ο αντίπαλός της «πατάει» πάνω στον «τάφο» της και υποστηρίζει ότι ο «αγώνας» τους δεν ήταν «δίκαιος».

«Όλο αυτό το διάστημα που εσύ έριχνες μπουνιές, εγώ έχτιζα κάτι», τραγουδάει η Σουίφτ. «Και δεν μπορώ να συγχωρήσω τον τρόπο που με έκανες να νιώσω».

Η διαμάχη της Καρντάσιαν με τη Σουίφτ ξεκίνησε το 2016, όταν ο Γουέστ ράπαρε σε τραγούδι για το πώς αυτός και η Σουίφτ «μπορεί να κάνουν ακόμα σεξ» επειδή «έκανε αυτή τη σκ*λα διάσημη».

Όταν η τραγουδίστρια αντέδρασε με τους στίχους, η Καρντάσιαν μοιράστηκε με τη δημοσιότητα ένα τηλεφώνημα της Σουίφτ, στο οποίο φέρεται να έδωσε την έγκρισή της και το οποίο η Σουίφτ ισχυρίστηκε αργότερα ότι «καταγράφηκε παράνομα».

Η Σουίφτ συνέχισε τη διαμάχη με πολλά τραγούδια στα οποία εκτόξευε βέλη κατά της τηλεπερσόνας στο άλμπουμ της «Reputation» του 2017, από το «Call It What You Want» μέχρι το «Look What You Made Me Do».

Η σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» σχολίασε την αντιπαλότητά τους σε ένα επεισόδιο αργότερα την ίδια χρονιά, λέγοντας στη μητέρα της, Κρις Τζένερ ότι «ήθελε να υπερασπιστεί» τον Γουέστ.


Ειδήσεις σήμερα:

H αποκαλυπτική φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο

Λόρδος Βύρωνας: Η μυθιστορηματική ζωή του μεγάλου Βρετανού Φιλέλληνα που πέθανε πριν 200 χρόνια


Νέα γκάφα Μπάιντεν: Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης