Τζεφ Μπέζος: Παρέλαση διασημοτήτων στο πάρτι - έκπληξη για τα 60στά του γενέθλια

Τζεφ Μπέζος: Παρέλαση διασημοτήτων στο πάρτι - έκπληξη για τα 60στά του γενέθλια

Το  πάρτι διοργάνωσε η σύντροφός του και μεταξύ άλλων καλεσμένοι στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Amazon στο Μπέβερλι Χιλς ήταν οι Μπιγιονσέ, Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, Ορλάντο Μπλουμ, Όπρα Γουίνφρι

bezos_sanchez_arthro
Eξήντα κεράκια έσβησε το βράδυ του Σαββάτου, ο ιδρυτής της Amazon, Tζεφ Μπέζος, στην έπαυλη του στο Μπέβερλι Χιλς έχοντας στο πλευρό του τον έρωτα της ζωής του, Λόρεν Σάντσεζ.

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η αμερικανική έκδοση της εφημερίδας «Sun», ο Μπέζος γιόρτασε τα γενέθλιά του παρουσία πολλών διασημοτήτων, όπως το ζεύγος Jay-Z και Μπιγιονσέ.

Η μέλλουσα σύζυγός του, Λόρεν Σάντσεζ ήθελε να του κάνει ένα πάρτι- έκπληξη για να τον ευχαριστήσει και το πέτυχε αν κρίνουμε από τα όσα διέρρευσαν στον αμερικανικό Τύπο.

Κλείσιμο


Η 54χρονη αρραβωνιαστικιά του Αμερικανού μεγιστάνα Λόρεν Σάντσεζ, έκανε τα πάντα για να διοργανώνει ένα μυστικό- τέλειο -πάρτι στην έπαυλη τους, το βράδυ του Σαββάτου, είπε μια πηγή αποκλειστικά στην The U.S. Sun.

Τα 60στά γενέθλια του Μπέζος ήταν στις 12 Ιανουαρίου και το θέμα του πάρτι ήταν «ουράνια, διαστημική εποχή».

Εκατοντάδες άνθρωποι παρευρέθηκαν στα γενέθλια του Τζεφ Μπέζος, ανάμεσά τους η «πάπισσα» της αμερικανικής TV, Όπρα Γουίνφρει, διασημότητες και ηθοποιοί, όπως η Κένταλ Τζένερ, η Χέιλι Μπίμπερ, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ.



«Στο πάρτι οι προσκεκλημένοι έπρεπε να έχουν τα κινητά τους στις τσάντες καθώς είχαν εντολή ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες», συνέχισε η πηγή.



Παρόντες στα γενέθλια ήταν η αγαπημένη κόρη του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ που έσπευσε να γράψει στα social media ότι ήταν «Ένα τόσο διασκεδαστικό βράδυ» ενώ η Γερμανίδα τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, Χάιντι Κλουμ, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του εορτάζοντα: «Είσαι το πιο λαμπερό δώρο για τον Τζεφ Χρόνια πολλά. Περάσαμε υπέροχα που γιορτάζαμε μαζί μας».

Από το πάρτι δεν έλειψαν οι εκρηκτικές παρουσίες Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Τζένερ, όπως και η ιδρύτρια του U Beauty, Τίνα Τσεν Κρεγκ επιβεβαιώνοντας την παρουσία τους μέσω του Instaghran.

Το φαγητό στο πάρτι περιλάβανε και του πουλιού του γάλα: από χαβιάρι μέχρι McDonald's, εκεί όπου ο Μπέζος, είχε πιάσει την πρώτη του δουλειά, μόλις 16 ετών.

Μοιράζοντας μερικές φωτογραφίες στο Instagram, η Λόρεν Σάντσεζ έδωσε στους ακόλουθούς της μια γεύση από τη διαδικασία προετοιμασίας της πριν από τα 60ά γενέθλια του ιδρυτή της Amazon.

loren_s


Και στις τρεις φωτογραφίες, η Σάντσεζ φαινόταν να ποζάρει με ένα αστραφτερό, κόκκινο φόρεμα, το οποίο περιλάμβανε μερικά κοψίματα κάτω από το μπούστο.

Η ίδια έπλεξε επίσης το εγκώμιο στη σχεδιάστρια «Laura Basci», για να την ευχαριστήσει που «δημιούργησε αυτό το απίστευτο φόρεμα για μια τόσο ξεχωριστή βραδιά».

Η τουαλέτα που φορούσε απαιτούσε πάνω από 800 ώρες επεξεργασίας με χάντρες κατά τη διαδικασία σχεδιασμού, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της μάρκας.

Η μέλλουσα σύζυγος του Μπέζος διατήρησε τη λάμψη της με μια πολύ συμβολική τσάντα σε σχήμα πυραύλου καλυμμένο με κρύσταλλο, σχέδιο της Γιούντιθ Λάιμπερ (αξίας 4.995 δολαρίων), θέλοντας με τον τρόπο αυτό να κάνει μια αναφορά στην αεροδιαστημική εταιρεία «Blue Origin» του Μπέζος.

«Καθ΄όλη την διάρκεια του πάρτι ο Τζεφ και η Λόρεν ήταν συνεχώς ο ένας δίπλα στον άλλο και κρατιόντουσαν χέρι - χέρι. Το ζεύγος έδειχνε πολύ αγαπημένο ενώ ο γκουρού της Πληροφορικής και ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς χόρευε ασταμάτητα με τη νέα του κοπέλα, Πόλα Χερντ. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά για όλους όσοι πήγαν και οι καλεσμένοι έφυγαν στις 3 τα ξημερώματα», αναφέρει η πηγή στην αμερικανική «Sun».


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Πολάκη στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με βαριές ύβρεις - Μιλάει για «βοθρολύματα»

Πρόστιμο 561.000 ευρώ στην εταιρεία FrieslandCampina για αθέμιτη κερδοφορία στο βρεφικό γάλα

O Μπάμπης προσπάθησε να κρυφτεί πριν τον πυροβολήσουν - Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Μεσολόγγι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης