Eva Mendes: Τρώω ζυμαρικά και ψωμί!

Eva Mendes: Τρώω ζυμαρικά και ψωμί!

«Η άσκηση αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μου. Κάνω γιόγκα, πιλάτες και ελαφρά βάρη για ενδυνάμωση. Επίσης πίνω πολύ νερό γιατί είναι πολύ σημαντικό», λέει η διάσημη ηθοποιός

Πυρκαγιές σε Κάρυστο, Καλύβια, Κεφαλονιά και Σχιστό
Eva Mendes: Τρώω ζυμαρικά και ψωμί!
Είναι μια από τις πιο ελκυστικές γυναίκες του Χόλιγουντ με το σώμα της να αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού από όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Ο λόγος για την Eva Mendes η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι τρέφεται υγιεινά δεν μπορεί με τίποτα να βγάλει από τη διατροφή της τα ζυμαρικά κι άσπρο ψωμί.

Ποζάροντας στο φακό του περιοδικού Zest η 37χρονη χυμώδης ηθοποιός παραδέχτηκε χωρίς όπως λέει η ίδια να ντρέπεται ότι λατρεύει το ψωμί και τα μακαρόνια.

«Φυσικά και προσέχω τη διατροφή μου. Για παράδειγμα δεν τρώω κρέας, πίνω πολύ νερό, τρώω φρούτα και λαχανικά, ψάρι, μαύρα ζυμαρικά και μαύρο ρύζι. Μάλιστα όταν πηγαίνω σε εστιατόριο για φαγητό με κοιτούν περίεργα που τρώω ψωμί». Η όμορφη Eva που αποκάλυψε τα μυστικά της υπέροχης σιλουέτας της επεσήμανε ότι γυμνάζεται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Κλείσιμο
«Η άσκηση αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μου. Κάνω γιόγκα, πιλάτες και ελαφρά βάρη για ενδυνάμωση. Επίσης πίνω πολύ νερό γιατί είναι πολύ σημαντικό».











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης