Jeanne du Barry: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ

Jeanne du Barry: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ

Η γαλλική βιογραφία γύρω από τη ζωή του βασιλιά Λουδοβίκου XV σηματοδοτεί την επιστροφή του Χολιγουντιανού σταρ στη μεγάλη οθόνη

tzoni-ntep__1_
Το τρέιλερ της νέας ταινίας «Jeanne du Barry», με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ κυκλοφόρησε.

Η γαλλική βιογραφία σηματοδοτεί την επιστροφή του Χολιγουντιανού σταρ στη μεγάλη οθόνη, στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV. Είναι η πρώτη ταινία που συμμετέχει, μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ και τις κατηγορίες εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Αφού «δικαιώθηκε», ο ηθοποιός θέλησε να επιστρέψει στην κινηματογραφική βιομηχανία, σε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, έναν ρόλο που δεν μοιάζει με αυτούς που τον έχει συνηθίσει το κοινό του.

Το τρέιλερ «ανοίγει» με τη Jeanne Vaubernier, την οποία υποδύεται η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, να βρίσκεται σε ένα πάρτι ανάμεσα σε πλήθος καλεσμένων. Την είσοδό του τότε, κάνει ο βασιλιάς Λουδοβίκος XV.

Κλείσιμο
JEANNE DU BARRY Bande Annonce (2023) Johnny Depp
Ακόμα κι αν θεωρείται... αγενές για την καλή κοινωνία να τον κοιτάξει απευθείας στα μάτια, εκείνη θα το ρισκάρει, αδιαφορώντας για τις εντυπώσεις και τα σχόλια των γύρω της. Αμέσως, ένας έρωτας γεννιέται ανάμεσά τους.

Αδιαφορώντας για τις συμβουλές που δέχεται από το περιβάλλον της, η Jeanne Vaubernier συνεχίζει τη σχέση της μαζί του, μέχρι που το πάθος γίνεται γρήγορα σκάνδαλο. «Ανακαλύπτεις τη σκοτεινή πλευρά του βασιλιά», ακούγεται να της λέει κάποιος στο τρέιλερ, ενώ στο τέλος την ενημερώνουν πως «βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο».

H ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τρίτη 16 Μαΐου στην ιστορική αίθουσα του Grand Théâtre Lumière, μετά την τελετή έναρξης του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ενώ την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και στις γαλλικές αίθουσες.

Στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό (Maïwenn), σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας, μαζί με τον Τεντί Λουσί-Μοντέστ (Teddy Lussi-Modeste). Είναι η έκτη σκηνοθετική της προσπάθεια, μετά το επιτυχημένο της ντεμπούτο το 2011 στις Κάννες, με το βραβευμένο «Polisse».

johnny-depp

Η ταινία εποχής αφηγείται την ταραχώδη σχέση του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκου XV και της ερωμένης του, Μαντάμ Ζαν ντυ Μπαρί. Η σχέση τους προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο ειδικά όταν η Ζαν έφτασε στην Αυλή των Βερσαλλιών. Ο Λουδοβίκος ο 15ος, γνωστός και ως «ο αγαπητός», βασίλευσε για 59 χρόνια, τα περισσότερα στην ιστορία της Γαλλίας μετά τον Λουδοβίκο ΙΔ' της Γαλλίας. Όμως, υπήρξε αντιδημοφιλής βασιλιάς αφού κατηγορήθηκε για διαφθορά και ασέβεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Η ΕΠΟ αποφάσισε τελικό στην Κύπρο, όμως η Αστυνομία στη Λευκωσία... δεν ξέρει τίποτα!

Άνοιξαν πανό στην Ακρόπολη για την 12χρονη από τον Κολωνό

Νέο θέμα με Ραγκούση - Ακούστε καθαρίστρια να καταγγέλλει: Την είχαν ανασφάλιστη στο οικογενειακό ξενοδοχείο, την έδιωξαν μετά από έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης