Lady Gaga: Oι πρώτες φωτογραφίες της στο «Joker: Folie a Deux»

Lady Gaga: Oι πρώτες φωτογραφίες της στο «Joker: Folie a Deux»

Η διάσημη τραγουδίστρια θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν - Δείτε τις φωτογραφίες

LADY-GAGA-43
Η Lady Gaga θα πλαισιώσει τον Χοακίν Φίνιξ στη συνέχεια του «Joker» με τίτλο «Joker: Folie a Deux», και οι πρώτες της φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

H  διάσημη τραγουδίστρια θα υποδυθεί όπως έχει ανακοινωθεί, τη Χάρλεϊ Κουίν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη Νέα Υόρκη όπου εξελίσσονται τα γυρίσματα, βλέπουμε τον χαρακτήρα της να βρίσκεται ανάμεσα σε διαδηλωτές, που βρίσκονται εκεί για να δείξουν την υποστήριξή τους, καθώς συνοδεύεται στο δικαστήριο από τους αστυνομικούς. 

Δείτε τις εικόνες
SPL5532942_003
SPL5532955_001
SPL5532964_001
SPL5532964_002
SPL5532964_014


Η πλοκή της ταινίας ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ήδη ανακοινωθεί και η είναι η 4η Οκτωβρίου του 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Wrap», το «Joker: Folie à Deux» θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum, όπου και βρίσκεται έγκλειστος ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ. Όμως, δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέσα στο δημοφιλές ψυχιατρικό ίδρυμα του σύμπαντος της DC.

Η δεύτερη ταινία που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Joker: Τρέλα για Δύο» θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Τοντ Φίλιπς. Το γαλλικό Folie à Deux έχει να κάνει σε μια ορολογία που περιγράφει μία ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Η DC Films και η Warner Bros. συμφώνησαν να δώσουν πολλά εκατομμύρια προκειμένου να εξασφαλίσουν την εμφάνιση του Φίνιξ στο νέο «Joker», μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα λάβει αμοιβή ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι συζητήσεις για την πραγματοποίηση του «Joker 2» ξεκίνησαν από τη στιγμή που η πρώτη ταινία «σάρωσε» στο box office συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δις σε εισπράξεις. Ακόμη, ο Φίνιξ έδειξε πρόθυμος από την αρχή να ενσαρκώσει ξανά τον Joker και να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, ως Άρθουρ Φλεκ.

Credits: SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο και ατελείωτη ουρά για μία μερίδα μπακαλιάρο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

«Πυροβόλησε τα παιδιά από τα 5 μέτρα», λέει οικογενειακός φίλος των 16χρονων στο Λαγονήσι

Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη σύγκρουση για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης