Ρις Γουίδερσπουν και Τζιμ Τοτ: Ένας μεγάλος έρωτας που «έσβησε» μετά από 12 χρόνια
Reese_Witherspoon_and_husband_Jim_Toth

Ρις Γουίδερσπουν και Τζιμ Τοτ: Ένας μεγάλος έρωτας που «έσβησε» μετά από 12 χρόνια

Το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια το διαζύγιό του το βράδυ της Παρασκευής

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τζιμ Τοτ ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι δυο τους ήταν μαζί για πάνω από μια δεκαετία και μοιράζονταν μια ιστορία αγάπης που πολλοί θαύμαζαν, συνεπώς η είδηση της ανακοίνωσης του διαζυγίου τους, άφησε τους θαυμαστές τους σοκαρισμένους.

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2011, μοιράστηκε μια κοινή δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραψε: «Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε... Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε το 2010, όταν τους σύστησε ένας κοινός φίλος. Εκείνη την εποχή, η Γουίδερσπουν είχε μόλις τελειώσει τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό, Τζέικ Τζίλενχαλ. Η έλξη ήταν αμοιβαία και ο Τοτ που ήταν τότε ατζέντης ταλέντων, άρχισε να την «κυνηγάει».

Το 2012, η 47χρονη σταρ μίλησε στο ELLE, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον Τοτ. Είπε ότι ήταν μια τυχαία συνάντηση στο πάρτι ενός φίλου που τους έφερε κοντά. Η Γουίδερσπουν είπε ότι την παρενοχλούσε ένας μεθυσμένος άντρας και ο Τοτ ήρθε να τη «σώσει». Τη βοήθησε να ξεφύγει από την κατάσταση και στη συνέχεια κράτησαν επαφή και άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού.

Αφού βγήκαν για μερικούς μήνες, ο Τοτ έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό τον Δεκέμβριο του 2010 και οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Μάρτιο του 2011.

Ο Τζιμ Τοτ ήταν εκείνο το διάστημα συν-επικεφαλής του τμήματος ταλέντων κινηματογραφικών ταινιών στο πρακτορείο Creative Artists (CAA), το οποίο εκπροσωπεί πλήθος κορυφαίων ταλέντων του Χόλιγουντ. Πέρασε 23 χρόνια στο πρακτορείο και σύμφωνα με το Deadline, εκπροσώπησε αστέρες όπως οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τζέιμι Φοξ, Ζόε Σαλντάνα, Κρις Έβανσ, Σάλμα Χάγιεκ, Ζόι Ντεσανέλ και Νιλ Πάτρικ Χάρις, ποτέ όμως όπως αναφέρεται τη γυναίκα του.



Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο ράντσο της Γουίδερσπουν στην Καλιφόρνια. Τους συνόδευσαν στενοί συγγενείς και φίλοι και το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους του μπροστά σε ένα ρομαντικό σκηνικό από λόφους και βουνά.


Οι δυο τους μοιράστηκαν πολλές ξεχωριστές στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της γέννησης του γιου τους το 2012. Ο Τοτ έγινε πατριός των δύο μεγαλύτερων παιδιών της ηθοποιού, που είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον ηθοποιό Ράιαν Φίλιπ. Σε μία άλλη συνέντευξη στο Marie Claire, η Ρις Γουίδερσπουν έχει μιλήσει για τον σύζυγό της με τα καλύτερα λόγια, δηλώνοντας πως ήταν εξαιρετικός στην επικοινωνία και ότι έφερε μεγάλη ευγένεια και χιούμορ στη ζωή της.

Το 2016, η ηθοποιός είπε στο Harper's BAZAAR ότι ο Τοτ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να ξεκινήσει μια εταιρεία παραγωγής. «Μου είπε "πρέπει να παράγεις ταινίες. Διαβάζεις περισσότερα βιβλία από οποιονδήποτε άλλο που ξέρω. Θα πρέπει να αγοράσεις μερικά από αυτά και να τα κάνεις ταινίες» είχε πει η ηθοποιός για το πώς κατάφερε να την πείσει.


Καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου τους, εθεάθησαν συχνά μαζί σε εκδηλώσεις, δείχνοντας ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Μοιράζονταν την αγάπη τους για τον αθλητισμό, ιδιαίτερα την ποδηλασία, και συχνά απολάμβαναν να περνούν χρόνο μαζί στην ύπαιθρο.

Ωστόσο, παρά την προφανή ευτυχία τους, η Ρις και ο Τζιμ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν με κοινή δήλωση που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις αιτίες του διαζυγίου. Επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους για τον χωρισμό, αλλά τόνισαν τη δέσμευσή τους να διατηρήσουν μια σχέση σεβασμού για χάρη της οικογένειάς τους.

Η σχέση τους όμως, χτίστηκε πάνω σε θεμέλια αμοιβαίου σεβασμού, καλοσύνης και αγάπης και παραμένουν προσηλωμένοι σε αυτές τις αξίες ακόμα και όταν προχωρούν τη ζωή τους χώρια.

Φωτογραφίες: Instagram, SplashNews.com / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης