Miranda Kerr: Στη γέννα νόμιζα πως θα πεθάνω

Miranda Kerr: Στη γέννα νόμιζα πως θα πεθάνω

«Εγώ και o Flynn περνάμε κάθε λεπτό μαζί πρωί βράδυ. Μάλιστα κοιμάται στο κρεβάτι μας», λέει το πανέμορφο μοντέλο

Miranda Kerr: Στη γέννα νόμιζα πως θα πεθάνω
Η Miranda Kerr ήταν πεπεισμένη ότι θα πεθάνει κατά τη διάρκεια του τοκετού. Το σούπερ μόντελ από την Αυστραλία και ο ηθοποιός σύζυγός της Orlando Bloom έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο. Η Miranda αν και πανευτυχής που νιώθει το συναίσθημα της μητρότητας παραδέχτηκε ότι η γέννα ήταν μια πολύ τραυματική εμπειρία για εκείνη.

«Μέχρι να γεννήσω τον γιο μου Flynn ταλαιπωρήθηκα 27 ολόκληρες ώρες. Πονούσα τόσο πολύ που πραγματικά νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω και θα πεθάνω. Κοιτώντας για ατελείωτες ώρες το σώμα μου αναρωτιόμουν: ‘Πως τα καταφέρνουν οι γυναίκες και κάνουν παιδιά;’. Εκείνη τη στιγμή όμως ήμουν αποφασισμένη. Αφού τόσες γυναίκες το κάνουν θα το κάνω και εγώ», είπε χαρακτηριστικά το πανέμορφο μοντέλο.

Κλείσιμο
Πάντως η Miranda αν και υπέφερε παραδέχεται ότι όλη αυτή διαδικασία ήταν μαγική και άξιζε τον κόπο: «Εγώ και o Flynn περνάμε κάθε λεπτό μαζί πρωί βράδυ. Μάλιστα κοιμάται στο κρεβάτι μας». Τέλος το μοντέλο αποκάλυψε ότι ο θηλασμός την βοήθησε να αποκτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα το υπέροχο σώμα της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης