Ολίβια Γουάιλντ: Είναι απογοητευμένη από τον Χάρι Στάιλς

Ολίβια Γουάιλντ: Είναι απογοητευμένη από τον Χάρι Στάιλς

Η ηθοποιός πίστευε ότι θα κατάφερναν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν – Η σχέση τους κράτησε περίπου δύο χρόνια

xaristails_olivia
Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Ολίβια Γουάιλντ και ο Χάρι Στάιλς αποφάσισαν να κάνουν ένα «διάλειμμα» μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Πηγή δήλωσε στο People ότι ο χρόνος χωριστά ήταν «δύσκολος» για την 38χρονη ηθοποιό, η οποία είναι «απογοητευμένη» από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα μεταξύ τους.

«Το διάλειμμα ήταν δύσκολο για την Ολίβια. Είχαν κάποια προβλήματα, αλλά η Ολίβια πίστευε ότι θα τα ξεπεράσουν όλα», είπε η πηγή για να συνεχίσει: «Είναι απογοητευμένη. Είναι όμως μια δύσκολη κατάσταση».

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αναφέρθηκε ότι, παρά τον χωρισμό, δεν υπήρχε «ένσταση και τσακωμός» μεταξύ τους και η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους ήταν αμοιβαία.

«Ο Χάρι δεν παράτησε την Ολίβια ή το αντίστροφο», δήλωσε η πηγή στο Page Six. «Είναι αδύνατο να έχεις σχέση όταν εκείνος βρίσκεται σε όλες τις ηπείρους τον επόμενο χρόνο και η Ολίβια έχει τη δουλειά της και τα παιδιά της».

Είπαν ότι «αυτό είναι το σωστό και για τους δύο» παρά τον «ιδιαίτερο δεσμό» του 28χρονου ποπ σταρ και της 38χρονης ηθοποιού.

Το απαραίτητο διάλειμμα
«Έχουν κάνει ένα διάλειμμα. Είναι αδύνατο να έχουν σχέση όταν εκείνος είναι σε κάθε ήπειρο τον επόμενο χρόνο και η Ολίβια έχει τη δουλειά της και τα παιδιά της. Αυτό είναι το σωστό και για τους δύο», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Την Παρασκευή, το People ανέφερε ότι το ζευγάρι «κάνει ένα διάλειμμα» από το ειδύλλιό του λόγω του ότι έχουν «διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν μακριά».

Μια πηγή δήλωσε: «Συνεχίζει να περιοδεύει και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. Εκείνη επικεντρώνεται στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Είναι μια πολύ φιλική απόφαση. Παραμένουν πολύ στενοί φίλοι».

Ένας φίλος πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια. Η δημόσια πίεση που τους ασκείται είναι δύσκολη. Είχαν σκαμπανεβάσματα σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους».

Η Ολίβια εθεάθη για τελευταία φορά στο πλευρό του Χάρι όταν παρακολούθησε τη συναυλία του στις 15 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες, όπου συνοδευόταν από τα παιδιά της.

Η Ολίβια έχει έναν γιο τον Ότις, οκτώ ετών, και την Ντέζι, έξι ετών, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Τζέισον Σουντέικις.

Ειδήσεις σήμερα:

HumanRights 360: Στον εισαγγελέα για ξέπλυμα χρήματος η ΜΚΟ που κατήγγειλε την Ελλάδα για τους 38 στον Έβρο

Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Ο πρωταγωνιστής των Power Rangers αυτοκτόνησε επειδή τσακώθηκε με τη γυναίκα του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν παίρνει αποζημίωση από τη Γιουνάιτεντ, χάνει 15,5 εκατ. λίρες ο Πορτογάλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης