Πιτ Ντέιβιντσον: Το μυστικό του κωμικού που τραβάει σαν μαγνήτης τις διάσημες, από την Καρντάσιαν μέχρι τη Ραταϊκόφσκι

Πιτ Ντέιβιντσον: Το μυστικό του κωμικού που τραβάει σαν μαγνήτης τις διάσημες, από την Καρντάσιαν μέχρι τη Ραταϊκόφσκι

Ο αρραβώνας με την Αριάνα Γκράντε, ο έρωτας με τη διάσημη τηλεπερσόνα και τα τρυφερά ενσταντανέ με το μοντέλο

davidson_arthro
Πρώτα η Αριάνα Γκράντε, μετά η Κιμ Καρντάσιαν και τώρα η Έμιλι Ραταϊκόφσκι υπέκυψαν στη γοητεία του Πιτ Ντέιβιντσον, του 29χρονου κωμικού από το Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης, που έχει απασχολήσει όσο λίγοι τον ξένο Τύπο με τις ερωτικές σχέσεις του.

Μετά από φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν στα social media, Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Πιτ Ντέιβιντσον θεωρείται πλέον πως είναι το νέο ζευγάρι της ξένης σόου μπιζ, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του δεύτερου με τη διάσημη τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν.

Ποιο είναι το μυστικό του Ντέιβιντσον, που συνάπτει σχέσεις με διάσημες σταρ του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας;

Όταν ρωτήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Breakfast Club Power», όπου βρέθηκε καλεσμένος, σχετικά με τον δικό του τρόπο για να πετύχει ένα ραντεβού, ο Ντέιβιντσον εξήγησε ότι οφείλει πολλά στην ειλικρίνεια και την… τρέλα του.

«Γεια είμαι τρελός, εδώ είναι όλα μου τα προβλήματα»
«Είμαι πολύ, πολύ ειλικρινής. Νομίζω ότι αυτό που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι προσπαθούν να δείξουν μια εκδοχή του εαυτού τους, όπως εκείνοι θα ήθελαν να είναι στην πραγματικότητα. Τελικά, η αλήθεια όμως θα λάμψει. Απλώς από την αρχή είμαι κάπως: "Γεια, είμαι τρελός. Εδώ είναι όλα μου τα προβλήματά”. Να τι κάνω. Αυτό συμβαίνει και είναι αναζωογονητικά ειλικρινές. Ή μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο έντονο και παράξενο και οι άνθρωποι δεν μπορούν να το χειριστούν» είχε δηλώσει.

Στην ίδια συνέντευξη, τόνισε πως δεν είναι ο άνθρωπος που θα παίξει παιχνίδια, εξηγώντας: «Αν σε αγαπώ, σε αγαπώ πραγματικά, το να παίξω ένα παιχνίδι με τους ανθρώπους απλώς δημιουργεί πολύ άγχος και αυτό είναι αρκετό».
davidson

Σε άλλη συνέντευξή του, το 2019 στο Paper Magazine, δήλωσε πως φέρεται στις συντρόφους του σαν πριγκίπισσες, λέγοντας: «Η γλώσσα της αγάπης μου, όταν είμαι σε σχέση, είναι ότι αντιμετωπίζω την κοπέλα με την οποία είμαι μαζί, σαν μία πριγκίπισσα. Αν είσαι σε σχέση με κάποιον, απλά υποτίθεται ότι κάνεις αυτό το άτομο να νιώσει όσο πιο ξεχωριστό γίνεται».

Η Ραταϊκόφσκι τον θαύμαζε πολύ πριν γίνουν ζευγάρι
Στο παρελθόν, η Ραταϊκόφσκι είχε αναφερθεί στον Ντέιβιντσον με πολύ κολακευτικά σχόλια. Σε συνέντευξή της στο «Late Night with Seth Meyers», πολύ καιρό πριν γίνουν ζευγάρι, είχε πει με αφορμή παλαιότερη συνεργασία τους για μία φωτογράφιση: «Νομίζω ότι είναι υπέροχος. Σίγουρα θα μπορούσε να έχει μέλλον στο μόντελινγκ καθώς, έχει το κατάλληλο ύψος και προφανώς οι γυναίκες τον βρίσκουν πολύ ελκυστικό. Φαίνεται εξαιρετικά γοητευτικός και ευάλωτος. Είναι υπέροχος» και πρόσθεσε: «Έχει καλές σχέσεις με τη μητέρα του, μας αρέσει (στις γυναίκες), είναι δύσκολο να το βρεις».
Emily Ratajkowski on Her Book “My Body” and Why Women Find Pete Davidson Attractive

Το 2018, ο πρώην παρουσιαστής του «Saturday Night Live» ξεκίνησε να βγαίνει με τη συγγραφέα, Κάζι Ντέιβιντ, κόρη του Λάρι Ντέιβιντ. Έμειναν μαζί για δύο χρόνια και έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις ως ζευγάρι.

Αργότερα μέσα στο 2018, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο «Open Late with Peter Rosenberg». «Δεν είμαστε πια μαζί» είπε και πρόσθεσε: «Είναι πολύ ταλαντούχο κορίτσι, είναι υπέροχη, θα είναι καλά». Και εκείνη με τη σειρά της, του έκανε και μία αφιέρωση σε ένα από τα βιβλία της.

Η σχέση του με την Αριάνα Γκράντε που έφτασε κοντά στον γάμο
Αργότερα, έγινε ζευγάρι με την Αριάνα Γκράντε, μία από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις του. Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2018 και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. 
19930883__1_

Το ζευγάρι έκανε σχετικά γρήγορα το επόμενο βήμα και αρραβωνιάστηκε, με τον Ντέιβιντσον να επιβεβαιώνει τα νέα στις 15 Ιουνίου. Φίλοι τους έκαναν λόγο για κεραυνοβόλο έρωτα. Ο ηθοποιός έκανε και δύο τατουάζ εμπνευσμένα από την ποπ σταρ, μόλις έναν μήνα μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Και εκείνη με τη σειρά της, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με το όνομα και το επίθετο του αγαπημένου της.
Κλείσιμο
Ariana Grande - pete davidson (Audio)

Παρόλα αυτά, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους χώρισαν και η Αριάνα Γκράντε τον συμπεριέλαβε σε ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της, το οποίο αναφέρεται στους πρώην της, το «Thank you Next», (Σε ευχαριστώ, ο επόμενος). «Σχεδόν παντρεύτηκα

και για τον Πιτ, είμαι τόσο ευγνώμων», γράφει ο στίχος για τον Ντέιβιντσον.
19930886

Μέχρι εκείνος να γίνει ζευγάρι με την Κιμ Καρντάσιαν, πέρασαν αρκετές διάσημες προσωπικότητες από το πλάι του, όπως οι ηθοποιοί Κέιτ Μπέκινσειλ και Μάργκαρετ Κουάλεϊ και το μοντέλο, Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ.

Η αναπάντεχη σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν
Τον Οκτώβριο του 2021 η είδηση ότι ο Ντέιβιντσον είναι ο νέος σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν έσκασε σαν «βόμβα» στα ξένα μέσα, με τα περισσότερα sites να δίνουν έμφαση στο «πόσο διαφορετικοί είναι μεταξύ τους» αλλά και τη διαφορά ηλικίας τους.

Οι δυο τους δημοσιοποίησαν λίγο αργότερα τη σχέση τους και έδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι. Για την Καρντάσιαν, ήταν ο πρώτος της σύντροφος με τον οποίο δημοσιοποίησε τη σχέση της, μετά το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ.

Όπως και με τη Γκράντε, ο Ντέιβιντσον έκανε τατουάζ αφιερωμένα στη 41χρονη σύντροφό του, αλλά και στα παιδιά της, με τα οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.

κιμπετε

Ούτε αυτή η σχέση ευδοκίμησε για τον ηθοποιό, αφού μετά από 9 μήνες, στις αρχές Αυγούστου 2022, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ωστόσο, ο χωρισμός αποδείχτηκε αργότερα πως δεν ήταν αμοιβαία απόφαση. Ο Ντέιβιντσον δεν την είχε ξεπεράσει και προσπάθησε πολύ για να την κερδίσει πίσω, αλλά η Καρντάσιαν ήταν κάθετη στην απόφασή της. Πλέον όλα δείχνουν ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, μιας και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ραταϊκόφσκι.

25644583

Ο 29χρονος κωμικός και το 31χρονο μοντέλο συνελήφθησαν από τον φακό, στο διαμέρισμα της Ραταϊκόφσκι στη Νέα Υόρκη και μάλιστα βίντεο κατέγραψε το νέο ζευγάρι να ανταλλάσσει μία αγκαλιά.  



Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση τους 
«Ο Πιτ και η Έμιλι βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στην US Weekly.

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και η έλξη μεταξύ τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή.

«Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει πολύ και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι», ανέφερε η ίδια πηγή.
EmRata-Davidson

Πρόσφατα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε πως δεν ψάχνει κάτι σοβαρό και απολαμβάνει τη ζωή της ως single, μετά τον χωρισμό της με τον Σεμπάστριαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ. Τόνισε επίσης, πως θέλει να αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο στον γιο της. Ο χρόνος θα δείξει, αν πρόκειται για κάτι σοβαρό με τον Πιτ ή αν είναι απλά ένα εφήμερο φλερτ.


25740952
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης