Τομ Μπρέιντι: Δεν λέει να... χωνέψει το διαζύγιο - Δεν περίμενε ότι η Ζιζέλ θα πήγαινε πρώτη στους δικηγόρους

Τομ Μπρέιντι: Δεν λέει να... χωνέψει το διαζύγιο - Δεν περίμενε ότι η Ζιζέλ θα πήγαινε πρώτη στους δικηγόρους

«Αισθάνεται πολύ πληγωμένος» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του αθλητή - Χθες, κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι χώρισε, γιατί η Βραζιλιάνα καλλονή ήθελε περισσότερο... σεξ

brady-gisele-ar
Ο χωρισμός της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέιντι θα απασχολεί για καιρό ακόμη τα ξένα μέσα, αφού νέες πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο διαζύγιό τους διαρρέουν καθημερινά.

Χθεσινό δημοσίευμα του RadarOnline άφησε να εννοηθεί ότι η Ζιζέλ είχε παραπάνω λόγους να χωρίσει με τον άσο του NFL, λόγω της κακής ερωτικής τους ζωής. Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν ότι χώρισαν επειδή δεν έκαναν σεξ.

Όλα δείχνουν ότι ο χωρισμός ήταν απόφαση της Ζιζέλ, αφού νέο άρθρο του People, θέλει τον αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου να είναι συντετριμμένος από το γεγονός ότι το άλλοτε supermoder πήρε την απόφαση να προσλάβει πρώτη δικηγόρο, για να βγει το διαζύγιο.

«Αισθάνεται πολύ πληγωμένος από αυτήν» σημείωσε μια πηγή κοντά από το περιβάλλον του Μπρέιντι.

heiofpgopewu

Μπορεί να έχουν προσλάβει και οι δύο δικηγόρους για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της λύσης του γάμου τους, αλλά πρώτη η Ζιζέλ έκανε την κίνηση και αυτό πλήγωσε τον Μπρέιντι.

Πηγή του Page Six ανέφερε, ότι η Ζιζέλ ήθελε να πάρουν διαζύγιο εδώ και αρκετό καιρό.

«Πολλοί άνθρωποι μιλούν με δικηγόρους, αλλά δεν το προχωρούν όταν η συζήτηση φτάνει στο θέμα των χρημάτων. Η Ζιζέλ μιλάει με έναν δικηγόρο αλλά από ό,τι γνωρίζω δεν έχει καταθέσει τίποτα και εξακολουθεί να μιλά με τον Τομ για τα προβλήματά τους. Αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη τώρα» πρόσθεσε το συγκεκριμένο άτομο.
zizel_brady_mk

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι μένουν εδώ και μήνες σε διαφορετικά σπίτια, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως είχε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο.

Πληροφορίες του Page Six θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά, τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να λύσουν. «Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι» ανέφερε μία πηγή.

Άλλο άτομο από το στενό περιβάλλον των Ζιζέλ και Μπρέιντι, δήλωσε στην Page Six: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά».
Κλείσιμο

Η προσωρινή τους επανένωση

Πριν από λίγες μέρες, ένας τυφώνας που οι μετεωρολόγοι ονόμασαν «Ίαν» στάθηκε η αφορμή για να πάει ο Τομ Μπρέιντι στο σπίτι που ζει η Ζιζέλ.

Ο άσος του NFL έχει εγκαταλείψει το σπίτι του στην Τάμπα της Φλόριντα, καθώς ο «Ίαν» αποτελεί απειλή για την περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπρέιντι και τα τρία παιδιά του, η 9χρονη Βίβιαν, ο 12χρονος Μπέντζαμιν και ο 15χρονος Τζον - Έντουαρντ, έφυγαν από την έπαυλη και κατευθύνθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι. Η είδηση ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι ζει κάτω από διαφορετική στέγη έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο, τα ξένα μέσα αναφέρουν, ότι το μοντέλο και ο αθλητής μένουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και μήνες.

Η απουσία της Ζιζέλ από τον αγώνα του Μπρέιντι την Κυριακή, συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο στα ξένα μέσα, ειδικά εν μέσω της έντονης φημολογίας ότι έχουν χωρίσει.


Οι εκρητικοί καβγάδες τους

Λίγο καιρό πριν, οι Tampa Bay Buccaneers, έπαιξαν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα στο Raymond James Stadium εναντίον των Green Bay Packers. Η Ζεζέλ έλειπε αλλά τα παιδιά τους, η Βίβιαν και ο Μπέντζαμιν, έδωσαν το «παρών» και στήριξαν τον πατέρα τους στο γήπεδο.

Άλλο δημοσίευμα του RadarOnline, αναφέρει ότι Ζιζέλ και Μπρέιντι είχαν προβλήματα γάμου εδώ και αρκετούς μήνες και οι πηγές που επικαλούνται θέλουν την 13χρονη κοινή πορεία του ζευγαριού να έχει επισκιαστεί από «εκρηκτικούς καβγάδες», οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται.

Τέλος, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση ότι την περασμένη εβδομάδα, το supermodel εθεάθη να κλαίει στο κινητό της ενώ περπατούσε στους δρόμους στο Big Apple.
gamoszizel93
Ο γάμος της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι






Ειδήσεις σήμερα:

Το φιλί Μακρόν - Τρας στην Πράγα και ο... εκνευρισμός Ερντογάν με την Ελλάδα

Άγνωστος στη Ρόδο απειλούσε μέσω Instagram ότι θα σκότωνε 15χρονη αν δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες

Νέα δημοσκόπηση «χαστούκι» για Ερντογάν και Μπαχτσελί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης